Moottoripyörien koeajopäivä kerää yhteen tärkeimmät uutuudet – ajettavissa lähes 100 pyörää

Moottoripyöräkausi avattiin perinteisellä moottoripyöränäyttelyllä Helsingin Messukeskuksessa keväällä. Tapahtumaan oli rakennettu Euroopan pisin sisäkoeajorata, joka houkutteli paikalle suuren joukon kiinnostuneita motoristeja. Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaosta jatkaa MP-messuilla nähtyä toimintaa ja järjestää huhtikuun lopussa Suomen suurimman moottoripyörien koeajotapahtuman.

Perjantaina 29.4. Messuskeskuksen parkkipaikka muuttuu moottoripyörälijöiden kohtauspaikaksi ja koeajojen varikkoalueeksi. Ensimmäistä kertaa järjestettävässä isossa koeajotapahtumassa päsee kokeilemaan Aprilian, BMW:n, Ducatin, Harley-Davidsonin, Hondan, Husqvarnan, Indianin, Kawasakin, KTM:n, Moto Guzzin, Peugeotin, Piaggion, Suzukin, Triumphin, Vespan, Victoryn ja Yamahan uutuuksia. Yhteensä koeajettavana on 91 eri mallia. Koeajot suuntautuvat lähiliikenteeseen ja järjestäjän mukaan tapahtuman aikaan koeajoja voi kertyä jopa kaksi tuhatta.

– Koeajopäivä mahdollistaa erilaisten moottoripyörien vertailun, ja tapahtumalla on myös vahva sosiaalinen merkitys. Sinne on helppo tulla kavereiden kanssa ajelemaan ja viihtymään, toteaa Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja Esa Ruohonen.

Tilaisuus on yleisölle maksuton, ja pyörät ovat koeajettavissa koko päivän kello 10-20 välisenä aikana.

Lue myös:

    Uusimmat