Suomen salibandyn MM-kultaan luotsannut päävalmentaja kiidätettiin kiireiseen selkäleikkaukseen – joukkue lähtee Ruotsi-maaotteluun poikkeuskomennossa

Petteri Nykky: Salibandyn MM-kultajoukkueen yhteishenki ei heilunut 1:47
Katso Petteri Nykyn tunnelmat MM-kullasta ja haastattelu tammikuisesta Urheilugaalasta!

Suomen salibandymaajoukkue sai huonoja uutisia, sillä päävalmentaja Petteri Nykky joutuu jättämään lauantaina Espoossa pelattavan Ruotsi-ottelun väliin kiireellisen selkäleikkauksen takia. Nykky on hoidettavana Töölön sairaalassa.

Salibandyliiton tiedotteen mukaan Nykky liukastui keskiviikkona jäisessä mäessä ja loukkasi selkänsä. Salibandymaajoukkue oli tuolloin Eerikkilässä valmistautumassa tulevaan otteluun.

– Petteri liukastui sen verran pahasti, että hänet vietiin Eerikkilästä ambulanssilla Forssaan sairaalaan. Sieltä hänet sitten siirrettiin Porvoon sairaalan kautta Töölön sairaalaan, jossa edessä on selkäleikkaus, miesten maajoukkueen joukkueenjohtaja Jari Oksanen kertoi tiedotteessa ja muistutti, että Nykyllä on pitkä historia selkävaivojen kanssa.

Nykkyä valmennustehtävissä paikkaavat Samu Kuitunen ja Jussi Jäntti.

Salibandymaajoukkue leireilee torstaina ja perjantaina. Suomi-Ruotsi-maaottelu pelataan lauantaina Espoossa. Maat kohtasivat edellisen kerran MM-finaalissa, jossa Suomi otti kultaa maalein 6-3.

Lue myös:

    Uusimmat