Helmareille loistava uutinen! Tähtipelaaja Natalia Kuikka liittyy EM-joukkueeseen

Helmarit pelaavat neljänsissä EM-kisoissaan 1:38
Katso videolta infopaketti Helmareista ja EM-kisoista.

Tähtipelaaja Natalia Kuikka on toipumassa sairastelustaan ja liittyy Helmarien vahvuuteen, sopivasti juuri EM-kisojen avausottelun aattona. Kuikka on maajoukkueen tiedotteen mukaan saanut luvan matkustaa Englantiin.

Suomen tähtipelaaja Natalia Kuikka ei ole ollut joukkueen mukana viime päivinä, sillä hän jäi sairastumisensa vuoksi kisakoneesta jälkeen. Nyt hän on kuitenkin saanut luvan liittyä jälleen Helmarien vahvuuteen ja matkustaa Englantiin.

– Kuikan laboratoriotutkimusten perusteella pelaaja sairasti bakteeritulehduksen, joka ei estä häntä liittymästä saman tien joukkueen harjoitusvahvuuteen, maajoukkue tiedottaa.

Kuikka on elintärkeä osa Anna Signeulin valmentaman Helmarien puolustusta. Hänet on valittu Palloliiton vuoden pelaajaksi vuosina 2017, 2020 ja 2021.

Kemiläistaustaisen ja Portland Thornsia edustavan Kuikan pelaaminen EM-kisojen avausottelussa on tiedotteen perusteella vielä kyseenalaista.

– Natalia on jo harjoitellut fyysisen valmentajamme ohjeiden mukaan ja osallistuu ainakin osittain torstain harjoituksiin, sanoo joukkueen lääkäri Pippa Laukka.

Suomi kohtaa EM-kisojen avausottelussaan heti turnauksen ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Espanjan Milton Keynesissa pelattavassa ottelussa perjantaina. Ottelu alkaa kello 19 Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat