Suomen maajoukkuetähden tilanne auki karmivan törmäyksen jäljiltä – "Kukaan ei voi sanoa absoluuttisesti, miten tämä etenee"

Suomen miesten salibandymaajoukkueen ja F-liigassa pelaavan Classicin puolustaja Krister Savonen toipuu aivotärähdyksestä omalla vauhdillaan.

Savosen, 27, maailma pimeni hetkeksi syyskuun lopulla F-liigan ottelussa Oilers–Classic, kun hän törmäsi harmittomalta näyttäneen kontaktitilanteen jälkeen Tapiolan urheiluhallin katsomorakenteeseen.

Savonen kamppaili tilanteessa pallosta Markus Markkolan kanssa ja kertoi sopineensa tilanteen Oilers-hyökkääjän kanssa.

– En itse tilannetta hirveästi muista, vaikka taju ei lähtenytkään. Videolta olen sen totta kai nähnyt. Huonoa tuuria siinä oli, Savonen sanoi Classicin verkkosivuilla.

Oilersin ja Classicin ottelu pelataan kokonaan uudestaan tammikuun alussa. Savosen loukkaantumisen seurauksena F-liiga ja seurat pitivät neuvonpidon, jossa osapuolet keskustelivat liigan turvallisuudesta ja hallien olosuhteista.

Terveenä ollessaan kaksinkertainen maailmanmestari Savonen olisi selkeä valinta Suomen joulukuiseen MM-kisajoukkueeseen, mutta nyt puolustajan paluu pelikentille on vielä hämärän peitossa.

– Olo on ihan hyvä nyt. Pikkuhiljaa eteenpäin, muusta ei toistaiseksi ole tietoa. Kukaan ei voi sanoa absoluuttisesti, miten tämä etenee, Savonen kertoi.

– Tällä hetkellä teen kuntoutusharjoitteiden lisäksi treeniohjelmaa, joka minulle on rakennettu. Sen tavoitteena on kunnon ja voimatasojen ylläpitäminen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja