Mainos

Suomalaisyritys yhteistyöhön jalkapallojätti FC Barcelonan kanssa

1:21

Suomalainen digiyritys CoPlays Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen jalkapallon legendaarisen suurseuran FC Barcelonan kanssa.

Ylälaidan videolla kuvaa Barcelonan edellisestä La Liga -ottelusta.

Yhteistyössä CoPlays tarjoaa FC Barcelonalle digitaalisen ratkaisun, joka yhdenmukaistaa harjoittelua ja tehostaa valmennuksen kehitystyötä.

CoPlays Oy valmistaa joukkuelajeihin tarkoitettua valmennusalustaa, jossa voi luoda animoituja harjoituksia, hyödyntää valmista harjoitepankkia ja käydä joukkueen sisäisiä keskusteluja. Yrityksen nimestä tulevaa CoPlays-alustaa käyttää tällä hetkellä 1750 joukkuetta yhteensä 20 maasta.

CoPlaysin toimitusjohtajan Markus Kauppisen mukaan ensimmäiset keskustelut FC Barcelonan kanssa käytiin jo keväällä.

– He innostuivat palvelumme mahdollisuuksista ja visioistamme. Nyt, kuukausien neuvottelujen jälkeen, voin ilokseni ilmoittaa, että unelmasta tuli totta: olemme päässeet sopimukseen legendaarisen FC Barcelonan kanssa, CoPlays Oy:n toimitusjohtaja Kauppinen iloitsee.

FC Barcelonan tavoitteena on kehittää CoPlaysista valmennusalusta kaikkien joukkueidensa käyttöön. Seuraorganisaatioon kuuluvat myös maailmalla tunnettu La Masia -junioriakatemia ja 42 satelliittiakatemiaa eri puolilla maailmaa.

Palvelu tarjoaa isoja mahdollisuuksia esimerkiksi harjoittelupohjien levittämiselle.

– Mitä jos suomalainen juniorivalmentaja voisikin rakentaa viidessä minuutissa päivän treenin La Masian harjoitepankista? Unelmamme on saada niin Barcelonan kuin muidenkin huippuseurojen harjoituksia harjoitepankkiimme. Myös ammattivalmentajat haluavat oppia, miten lajin kovimmat huiput harjoittelevat, CoPlaysin toimitusjohtaja Kauppinen avaa mahdollisuuksia.

Suomessa CoPlaysin asiakkaisiin kuuluu jo muun muassa Kärppien, KooKoon ja HPK:n juniorijoukkueita sekä salibandyseura Classic.

CoPlays Oy:n osakkaita ovat muun muassa jalkapallovalmentaja Martti Kuusela sekä tietokirjailija ja urheilumarkkinoinnin ammattilainen Arto Kuuluvainen. Yhtiön lähettiläitä ovat SM-Liigan ja Suomen Jääkiekkoliiton entinen toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen sekä uransa päättänyt NHL-jääkiekkoilija Tony Salmelainen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.