Suomalaisyrityksen Gamesaver-palvelu tuo nuorisosarjojen otteluita katsottavaksi verkosta

Suomalainen Gamesaver-palvelu tarjoaa mahdollisuuden katsoa nuorisosarjojen otteluita sekä kannustaa joukkueita ja pelaajia etänä. Alkuvaiheessa Gamesaverin kautta voi katsoa jääkiekon ja salibandyn nuorisosarjojen otteluita, joita joukkueet voivat striimata veloituksetta.

Gamesaveriä on ollut ideoimassa Vellu Maurola, joka on työskennellyt Roviolla sisältö- ja kumppanuusjohtajana. Palvelun idea lähti siitä, että hän ei voinut katsoa poikansa ottelua ja kannustaa häntä, kun hän oli työmatkalla Hong Kongissa.

”Mietin, että antaisin mitä tahansa, jos voisin olla paikalla katsomassa peliä – tai että voisin edes seurata sitä etänä. Tuolloin videon suoratoisto mobiilisti oli vielä kömpelöä, mutta tilanne synnytti unelman. Halusin luoda palvelun, joka voisi tarjota vanhemmille ja muille kannustajille mahdollisuuden seurata matseja missä tahansa. Nyt teknologia on kehittynyt ja voimme toteuttaa monien muidenkin vanhempien toiveen”, startup-yhtiön toimitusjohtaja Vellu Maurola sanoo.

Joukkueet voivat striimata otteluitaan Gamesaverin kautta ja tuottaa sinne muuta sisältöä. Joukkueet voivat tuottaa palveluun esimerkiksi viikkomakasiineja, otteluanalyyseja, koosteita otteluiden huippuhetkistä tai vaikkapa kerätä kasaan parhaita maaleja. Suomen Salibandyliitto on Gamesaverin virallinen yhteistyökumppani ja Suomen Jääkiekkoliitto on sopinut, ettei Gamesaverin käyttöön tarvita erillisiä lupia. Jatkossa tarjontaa aiotaan laajentaa esimerkiksi kori- ja lentopalloon.

Gamesaverin tavoitteena on myös tarjota joukkueille mahdollisuus palvella sponsoreita entistä paremmin ja hankkia lisätuloja toimintansa kehittämiseen.

Palvelun taustalla vaikuttaa lukuisia huippujääkiekkoilijoita kuten Teemu Selänne, Patrik Laine, Pekka Rinne, Sebastian Aho ja Alexander Barkov. Gamesaverin kaupallisia yhteistyökumppaneita ovat tällä hetkellä S-Ryhmä ja Vaasan Oy.

Gamesaver on tällä hetkellä testivaiheessa ja sovellus on ladattavissa iOS:lle ja Androidille. Sisältöä voi luonnollisesti katsella myös tietokoneella verkkoselaimen kautta. Palvelu tulee muuttumaan tilasumaksulliseksi ensi kevään aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja