Facebook avasi pelivideoille uuden keskuksen

Facebook on avannut palveluunsa uuden keskuksen pelivideoille sekä striimeille, kertoo VentureBeat. Lisäyksen on tarkoitus helpottaa kiinnostavien lähetysten ja pelaajien löytämistä.

Käytännössä uusi pelikeskus toimii uutisvirrasta tutulla periaatteella. Sivun ylälaidasta löytyvä helposti kaikki seuratut kanavat, pelaajat ja sillä hetkellä käynnissä olevat kiinnostavat suorat lähetykset. Lisäksi Facebook on lisännyt näkyvät linkit yhtiön omiin Instant Games -peleihin.

Uutta sisältöä on puolestaan niin ikään mahdollista löytää pelikeskuksen ”syötettä” selaamalla. Sinne on listattu mahdollisesti kiinnostavia videoita, striimaajia, pelejä sekä aiheeseen liittyviä uutisartikkeleita. Kätevä ominaisuus on myös mahdollisuus etsiä sisältöä pelikohtaisesti.

Tuore lisäys on myös Level Up -ohjelma, joka tarjoaa alkuun päässeille tekijöille mahdollisuuksia ja vinkkejä tehdä rahaa videoillaan. Ohjelmaan valituksi tullakseen on kuitenkin täytettävä muutamia ehtoja esimerkiksi tilaajien määrän ja live-lähetysten aktiivisuuden suhteen.

Facebook alkoi toden teolla panostaa pelien striimaukseen tammikuussa. Yhtiön tavoitteena on nousta johtavien striimipalveluiden joukkoon niin pc-, mobiili- kuin konsolipelien osalta. Saadun palautteen mukaan Facebookin palvelun vahvuutena on muun muassa se, että esimerkiksi spämmikommentit ja turhat haukut ovat harvemmassa, katsojat kun käyttävät omia nimiään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja