Suomalaisturistien suosimissa espanjalaiskaupungeissa Alicantessa ja Valenciassa selvitellään mahdollisia koronatartuntoja

Suomi varautuu koronavirukseen nyt uudella tavalla – kysymme nyt, uskotaanko taudin leviävän Suomeen 6:07
Suomi varautuu koronavirukseen nyt uudella tavalla – kysyimme, uskotaanko taudin leviävän Suomeen

Espanjan terveysviranomaiset selvittelevät parhaillaan neljää epäiltyä koronavirustartuntaa Valencian itsehallintoalueella. Epäiltyjä tapauksia on ainakin Alicantessa, Castellónissa ja Valencian kaupungissa, kertoo paikallinen Levante - El Mercantil Valenciano -lehti (Levante-EMV).

Kaksi mahdollisista koronapotilaista on hoidettavina ja eristyksissä Valencian sekä Castellónin kaupungeissa sijaitsevissa sairaaloissa.

Paikallislehti kertoo, että kyseessä on kaksi miestä, jotka ovat matkustaneet vastikään Italian Milanossa. Miehillä on koronaviruksen taudinkuvaan sopivia oireita. Heidän yleisvointiaan kuvaillaan kuitenkin hyväksi.

Niin ikään kahden henkilön mahdollista koronatartuntaa selvitellään paikallislehden mukaan Alicantessa sijaitsevassa sairaalassa. Henkilöiden kerrotaan olevan eristyksissä jo odottelevan testien tuloksia.

Suomalaisturistien suosimassa lomakohteessa Espanjan Teneriffalla on aiemmin eristetty hotelli, sillä yhdellä hotellin asukkaalla todettu koronavirustartunta. Hotellissa on ainakin 20 suomalaista. 

Lue myös:

    Uusimmat