Suomalaistallin sisäinen mestaruustaistelu tiivistyy – haastaja löi muille luun kurkkuun aika-ajoissa

Moto2-luokan maailmanmestaruutta jahtaava Raul Fernandez nappasi kauden viidennen paalupaikkansa San Marinon GP:n aika-ajoissa.

Suomalaistalli Red Bull KTM Ajon Raul Fernandez oli ylivoimaisesti nopein Misanon radalla ajetuissa aika-ajoissa. Fernandez jätti toiseksi ajaneen Sam Lowesin 0,351 sekunnin päähän. Kolmanteen ruutuun kaasutellut Augusto Fernandez jäi sukunimikaimalleen yli puoli sekuntia.

MotoGP-kausi C Moressa!

San Marinon GP:n lähetykset 18.9. - 19.9.
La: Aika-ajot Moto3 klo 13.30, MotoGP klo 15.05, Moto2 klo 16.05, MotoE-kilpailu klo 17.10
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40, MotoE klo 16.20

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Maxilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

MM-sarjaa johtava Raul Fernandezin tallikaveri Remy Gardner joutui tyytymään neljänteen lähtöruutuun. Fernandez on teoriassa ainoa kuljettaja, joka pystyy haastamaan Gardneria mestaruudesta.

Tallikaverukset erottaa 39 pistettä, kun kautta on jäljellä viisi kilpailua. Tallipäällikkö Aki Ajon KTM-talli varmisti tallimestaruutensa jo viime viikonloppuna.