Valentino Rossin jäähyväiskiertue jatkui yskähdellen San Marinon aika-ajoissa – mieletön putki uhkaa katketa

0:58
Valentino Rossin vaikea kausi sai jatkoa San Marinon aika-ajoissa, jotka päättyivät kaatumiseen.

MotoGP-legenda Valentino Rossi ilmoitti elokuussa lopettavansa menestyksekkään uransa tähän kauteen. Rossin kausi on ollut kuitenkin yhtä tervanjuontia, sillä italialainen on MM-sarjassa vasta sijalla 21.

Petronas Yamahan Valentino Rossi on ajanut joka ikisellä 25:lla MotoGP-kaudellaan, pikkuluokat mukaan lukien, vähintään kerran palkintopallille. Rossin harmiksi uskomaton putki uhkaa kuitenkin katketa hänen viimeisellä kaudellaan, kun kautta on jäljellä enää viisi osakilpailua.

MAINOS

MotoGP-kausi C Moressa!

San Marinon GP:n lähetykset 18.9. - 19.9.
La: Aika-ajot Moto3 klo 13.30, MotoGP klo 15.05, Moto2 klo 16.05, MotoE-kilpailu klo 17.10
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40, MotoE klo 16.20

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Maxilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Moninkertaisen maailmanmestarin tämän kauden paras sijoitus on ollut kahdeksas sateen sekoittamassa Itävallan kilpailussa. Kauden muissa kisoissa Rossi on yltänyt vain kerran kymmenen parhaan joukkoon eikä vauhti näytä parantuvan kauden loppua kohden.

Vaikea kausi sai jatkoa San Marinon GP:n aika-ajoissa, kun vain yhden aikakierroksen jälkeen Rossi kaatui ja joutui jättämään aika-ajot kesken. Rossi jätti taakseen vain uuden tallikaverinsa Andrea Dovizioson, joka ajaa ensimmäistä kisaviikonloppuaan tällä kaudella.

Aika-ajojen nopein oli Ducatin Francesco Bagnaia, jolle paalu on toinen peräkkäinen. Kakkosruudusta sunnuntain kilpailuun starttaa Bagnaian tallikaveri Jack Miller ennen Yamahan Fabio Quartararoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja