Suomalaistallin 16-vuotias tulokaskuljettaja kirjoitti jälleen historiaa – päätösmutkassa hurjaa draamaa

Moto3-kuljettaja Pedro Acosta vankisti MM-johtoaan voittamalla jo kolmannen kerran peräkkäin.

Aki Ajon KTM-tallin 16-vuotiaalle tulokaskuljettaja Pedro Acostalle ei löydy tällä hetkellä pysäyttäjää Moto3-luokan MM-sarjassa. Acosta ajoi Espanjan GP:ssä voittoon ja teki jälleen historiaa.

MAINOS

MotoGP-kausi C Moressa!

Espanjan GP:n lähetykset 1.5. - 2.5.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40, MotoE klo 16.25 (MotoE katsottavissa vain suoratoistopalvelussa)

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Acosta on nyt ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan ensimmäinen kuljettaja, joka on ajanut uransa neljässä ensimmäisessä kilpailussaan palkintopallille. Kaiken lisäksi neljästä Acostan palkintopallisijoituksista kolme viimeisintä on ollut voittoja.

Acosta ajoi voittoon lähdettyään kilpailuun 13. lähtöruudusta. Espanjalainen säästi jälleen kerran voittoon oikeuttaneen ohituksensa viimeiselle kierrokselle, kun Acosta ohitti tallikaverinsa Jaume Masian ja Deniz Öncün rohkealla liikkeellä.

Acosta säilyi ehjänä myös päätösmutkan draamasta, kun Ajon entinen suojatti Öncü kaatui ja vei Masian sekä Darryn Binderin mukanaan. Näin Masia jäi kokonaan ilman pisteitä. Romano Fenati ajoi ruutulipulle toisena ennen Jeremy Alcobaa.

Acosta kasvatti MM-sarjan johtoaan jo 51 pisteeseen. Niccolo Antonelli on sarjassa toisena ennen Andrea Mignoa. Masia putosi viidenneksi.

Red Bull KTM Ajo -talli johtaa tiimien MM-sarjaa nyt 76 pisteen turvin.

Lue myös:

    Uusimmat