Aki Ajon 16-vuotias kuljettajalupaus vankisti MM-johtoaan ja millä tavalla! Jäätävä ohitus viimeisellä kierroksella toi toisen peräkkäisen voiton

4:25
Videolla Moto3-kilpailun viimeinen kierros, jonka aikana Pedro Acosta nousi kärkipaikalle ja Jaume Masia kaatui.

Red Bull KTM Ajo -tallin tulokaskuljettaja Pedro Acosta ajoi toiseen peräkkäiseen voittoon Portugalin Moto3-osakilpailussa.

16-vuotias espanjalaiskuljettaja Pedro Acosta jatkoi hämmästyttäviä otteitaan kauden kolmannessa GP:ssä Portimaon radalla.

MAINOS

MotoGP-kausi C Moressa!

Portugalin GP:n lähetykset 17.4 -18.4.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 13.05, MotoGP klo 14.40, Moto2 klo 16.10

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Kymmenennestä ruudusta kisaan startannut Acosta ajoi tasaisen varmasti kärkiporukan mukana ja viimeiselle kierrokselle lähdettäessä vain Leopard Racingin Dennis Foggia oli espanjalaisen voiton tiellä.

Foggia puolusti paikkaansa hyvin, mutta ei mahtanut Acostan viimeisen kierroksen yllätyshyökkäykselle mitään, kun tulokaskuljettaja syöksyi Foggian sisäpuolelle ja ohi. Acosta oli vielä menettää pyöränsä hallinnan viimeisessä mutkassa, mutta Acosta piti rohkeasti vauhtinsa yllä ja ajoi näin toiseen peräkkäiseen voittoon.

Taustalla paalumies Andrea Migno ylitti maalilinjan nipin napin kolmantena.

Acostasta tuli samalla historian nuorin kuljettaja, joka on aloittanut MotoGP-uransa kolmella peräkkäisellä palkintopallisijoituksella. Qatarin avauskilpailussa Acosta oli toinen ja Dohassa ykkönen.

Aki Ajon KTM-tallin toinen kuljettaja Jaume Masia oli myös pitkään voittotaistelussa, mutta viimeisen kierroksen kaatuminen pudotti Masian yhdeksänneksi.

Voiton myötä Acosta johtaa MM-sarjaa jo 31 pisteen erolla toisena olevaan Masiaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja