Helpotuksen hymy! Moto3:n ihmenuorukainen selvisi keskeytyksestään säikähdyksellä – pahin kilpakumppani myös nurin viimeisellä kierroksella

3:38
Katso videolta Sergio Garcian dramaattinen kaatuminen ja Aki Ajon tallin reaktiot.

Moto3-luokan Aragonian osakilpailu sisälsi uskomattomia käänteitä, kun molemmat MM-sarjan kärkinimet kaatuivat. Voittoon ajoi Dennis Foggia.

Koko kauden ilman suurempia virheitä ja keskeytyksiä ajanut MM-kärki Pedro Acosta kaatui neljä kierrosta ennen maalia ja joutui keskeyttämään.

1:20
Ohhoh! Koko kauden virheettömästi ajanut Pedro Acosta kaatui neljä kierrosta ennen maalia.

17-vuotiaan Acostan keskeytys tarjosi MM-sarjan kakkoselle Sergio Garcialle oivan mahdollisuuden kaventaa Acostan 46 pisteen johtoa MM-sarjan kärjessä.

Garcia taistelikin pitkään palkintopallisijoituksista, kunnes viimeisellä kierroksella Garcia kaatui. Garcia pystyi jatkamaan, mutta espanjalainen ei enää ehtinyt pisteille.

MAINOS

MotoGP-kausi C Moressa!

Aragonian GP:n lähetykset 11.9. - 12.9.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Red Bull KTM Ajon varikkopilttuussa Garcian kaatuminen otettiin helpottuneena vastaan, sillä ero tallin kuljettajan Acostan ja Garcian välillä säilyy myös Aragonian viikonlopun jälkeen 46 pisteessä.

Aki Ajon KTM-tallin toinen kuljettaja Jaume Masia ajoi ruutulipulle kymmenentenä.

Aragonian GP:n voittoon ajoi Dennis Foggia niukasti ennen Deniz Öncüa ja Ayumu Sasakia. Voitto on Foggian kauden kolmas.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja