Käsittämätön viimeinen kierros! Italialaiskuljettaja kaatui kärkipaikalta – Aki Ajon suojatti nousi voittoon

Red Bull KTM Ajon Jorge Martin ajoi kauden toiseen voittoonsa Moto2-luokan Valencian osakilpailussa.

MotoGP-kausi C Moressa!

Valencian GP:n lähetykset 14.-15.11.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Pitkään ilman suurempia tapahtumia edennyt Valencian Moto2-kilpailu huipentui dramaattiseen viimeiseen kierrokseen. Kohti uransa ensimmäistä Moto2-voittoa ajanut Fabio Di Giannantonio kaatui kärkipaikalta, jolloin Marco Bezzecchi, Jorge Martin ja Hector Garzo pääsivät ratkomaan kisan voittajan keskenään.

Aki Ajon KTM-tallin Martin onnistui viimeisten mutkien aikana ohittamaan Bezzecchin ja ylsi ruutulipulle ensimmäisenä. Voitto oli espanjalaisen kauden toinen.

Bezzecchi menetti Martinin ohitusta puolustaessaan paikan myös Garzolle, joka otti kauden ensimmäisen palkintopallisijoituksensa.

Ajon tallin toinen kuljettaja Tetsuta Nagashima oli kilpailun 12.

Ensi viikonloppuna ajettavaan kauden viimeiseen Moto2-kilpailuun vielä neljällä kuljettajalla on mahdollisuus mestaruuteen.

MM-sarjan kärjessä jatkaa Enea Bastianini, joka oli kilpailun kuudes. Lauantain harjoituksissa kättään loukannut Sam Lowes sinnitteli maaliin sijalla 14. ja sai pidettyä eron Bastianiniin kohtuullisessa 14 pisteessä.

Sarjan kolmantena on Luca Marini, joka on 18 pistettä perässä Bastianinia. Bezzecchin ero Bastianiniin on jo melko ratkaisevat 23 pistettä.

Kaikki MotoGP-kauden aika-ajot ja osakilpailut suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!