Erinomaisesti kauden aloittanut Aki Ajon kuljettajakaksikko jätettiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna ulos palkintopallilta

Fabio Di Giannantonio juhli uransa ensimmäistä Moto2-voittoaan Espanjan GP:ssä.

Kuljettajien MM-sarjassa kaksoisjohdossa olleet Aki Ajon Moto2-tallin Remy Gardner ja Raul Fernandez jäivät niukasti palkintopallisijoitusten ulkopuolelle Jerezin radalla.

MotoGP-kausi C Moressa!

Espanjan GP:n lähetykset 1.5. - 2.5.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40, MotoE klo 16.25 (MotoE katsottavissa vain suoratoistopalvelussa)

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Gardner lähti kauden neljänteen osakilpailuun paalulta, mutta ei kyennyt vastaamaan ylivoimaiseen voittoon ajaneen Fabio Di Giannantonion vauhtiin missään vaiheessa. Myös Marco Bezzecchin nopeus oli liian kovaa Gardnerille ja italialainen ajoi ruutulipulle toisena.

Viimeisestä palkintopallisijoituksesta käytiin tiukka kamppailu Ajon kuljettajien ja Sam Lowesin välillä. Lowes veti kuitenkin pidemmän korren ohittamalla Fernandezin reilu kierros ennen maalia. Samassa tilanteessa Gardner kuittasi Fernandezin ja ajoi maaliin neljäntenä ennen espanjalaista tallikaveriaan.

Kyseessä oli vasta ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Ajon johtaman Red Bull KTM Ajo -tallin kuskeja ei nähty palkintopallilla.

Gardner jatkaa kuljettajien MM-sarjan kärjessä, mutta vain kolmeen pisteen turvin ennen Lowesia. Fernandez putosi kolmanneksi, eroa Gardneriin on kuusi pistettä.

Myös tiimipisteissä Ajon talli säilytti kärkipaikkansa. Eroa toisena olevaan Elf Marc VDS Racing Teamiin on nyt 43 pistettä.