Alex Marquezille ei löydy tällä hetkellä pysäyttäjää – suomalaistallille tyly paluu maanpinnalle Tshekin Moto2-kilpailussa

Tshekin Moto2-osakilpailu oli Alex Marquezin hallintaa alusta loppuun.

Lauantaina ylivoimaisesti paalulle ajanut Alex Marquez ei jättänyt myöskään kilpailussa muille mitään palaa, sillä espanjalainen karkasi jo avauskierroksen aikana muilta ja ajoi helpon näköisesti voittoon. Voitto oli Marquezin kauden viides. Kaikki viisi voittoa ovat tulleet viimeisen kuuden kilpailun aikana.

MotoGP-kausi C Morella!

Tshekin GP:n lähetykset 3.8.-4.8.

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Ainoastaan Fabio Di Giannantonio pystyi jotenkin vastaamaan Marquezin vauhtiin, mutta ruutulipulla kaksikon välille oli kertynyt yli kolme sekuntia.

Kolmanneksi kilpailussa nousi vasta 18. ruudusta lähtenyt Enea Bastianini upealla viimeisen kierroksen ohituksellaan Jorge Navarrosta.

Suomalaistalli Red Bull KTM Ajolle viikonloppu oli vaikea. Jorge Martin oli 13. keräten kolme MM-pistettä. Kahdessa viime kisassa palkintopallille ajanut Brad Binder ajoi ulos ja keskeytti.

Marquez vankisti MM-johtoaan, kun MM-sarjan kakkonen Thomas Luthi keskeytti kilpailun 16. kierroksella ajovirheen seurauksena. Nyt kaksikon välillä on 33 pistettä.

Katso Moto2-kilpailun lopputulokset täältä (motogp.com).