Suomalaistähti on astunut vakuuttavasti uuteen NHL-seuraansa – "Hän on voimakkain pelaajamme"

NHL:n suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen on aloittanut uudessa seurassaan vahvasti. Philadelphia Flyersin päävalmentaja Alain Vigneault on ollut tyytyväinen näkemäänsä.

26-vuotias Ristolainen on uuden edessä. Suomalaispuolustaja kaupattiin kesällä Buffalo Sabresista Philadelphia Flyersiin, minkä myötä Ristolainen sai aloittaa uuden luvun NHL-urallaan.

Ristolainen on astunut uuteen joukkueeseen vakuuttavasti. Suomalaistähti löi Philadelphian testeissä hurjat tulokset pöytään. Esitykset ovat olleet vahvoja myös kaukalon puolella.

– Hän on meidän voimakkain pelaajamme. Kaikissa testeissä, voimatesteissä ja kaikessa. Olen pitänyt siitä, mitä olen nähnyt jäällä tähän mennessä, mutta harjoitusottelut kertovat kuitenkin totuuden, Flyers-luotsi Alain Vigneault kommentoi seuran sivuilla.

Philadelphia pelaa yhteensä kuusi harjoitusottelua ennen NHL-kauden alkua. Vigneault haluaa nähdä Ristolaisen kunnolla tositoimissa ja on valmis antamaan suomalaiselle kunnolla vastuuta.

– Hän saa mahdollisuuden pelata. Kokeneet pelaajamme pelaavat ehkä kolmessa tai neljässä pelissä. Koska hän on uusi, hän saa pelata ehkä neljä peliä. En ole vielä täysin varma, Vigneault pohtii.

Ristolainen on muodostanut harjoitusleirin ensimmäisinä päivinä pakkiparin yhdessä Travis Sanheimin kanssa. Toistaiseksi Vigneault on tyytyväinen näkemäänsä.

– Minusta se voi olla jykevä pari. Kaksi isoa kaveria, jotka osaavat luistella. Katsotaan, miten sen kanssa harjoitusleirin edetessä käy.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja