Mainos

Suomalaistähdeltä hieno ele 5-vuotispäiviään juhlineelle helsinkiläispojalle – "Pienen Patrik Laine -fanin unelma kävi toteen"

5-vuotiaana maailma on täynnä mahdollisuuksia. Tämän sai huomata juhlapäiväänsä viettänyt helsinkiläinen Colt, jonka suuri unelma oli saada juhlavieraaksi jääkiekkosankari.

Helsinkiläinen Colt oli valinnut syntymäpäiviensä teemaksi Winnipeg Jetsin, ja kutsui kemuihin suuren idolinsa, joukkueen suomalaisvahvistuksen Patrik Laineen. Kiekkoilija ei harmillisesti päässyt paikalle, mutta kiitokseksi kutsusta hän halusi muistaa lajista innostunutta pikkupoikaa. 

kkejlk

Coltin 5-vuotissyntymäpäivät muuttuivat ikimuistoisiksi, kun hän sai erityisen lahjan suurelta idoliltaan. Laine lähetti pojalle lahjaksi pelipaidan sekä kortin, jossa hän toivottaa pojalle onnea. Kortissa on myös Laineen nimikirjoitus ja kaiken lisäksi mukana oli vielä Laineen pelaajakortti. 

– Pienen Laine-fanin unelma kävi toteen, kertoo Coltin äiti. 

gsggf

Laine on tehnyt aiemminkin hyviä tekoja muiden eteen. C More -kanavalla selostajana ja juontajana tunnettu Camilla Nordlund, 30, paljasti vuosi sitten juuri ennen joulua, että hän sairastaa syöpää.

Vastoinkäyminen herätti Nordlundissa taistelutahdon ja hän halusi auttaa myös muita syöpäsairaita perustamalla Cancerfonden-säätiön.

Tuolloin Patrik Laine ilmoitti olevansa mukana kampanjassa. Laine signeerasi pelipaitansa ja antoi sen huutokaupattavaksi. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.