Mainos

Suomalaisnainen avautuu blogissaan erikoisesta valinnastaan: ”Voin myöntää, että alussa minua kyllä hävetti”

Vaikka rintaliivittömyys aiheuttaisikin joskus nännien näkymistä, nainen mainitsee, että loppupeleissä kyse on hänen kehostaan. Kehosta, jonka hän saa pukea haluamiinsa vaatekappaleisiin.

Lusikoita kiitos -blogia pitävä Anna julkaisi tekstin, jossa hän avaa lukijoille valintansa taustoja. Hän kertoo, ettei edes muista kuinka kauan siitä on aikaa, kun hän teki lopullisen päätöksen luopua rintaliivien käytöstä.

– Tämän vuoden puolella en ole pukenut rintaliivejä päälleni kertaakaan, en vaikka niitä yhä alusvaatelaatikossa majaileekin. Pienessä laatikossa naisellisia, urheilullisia, huomaamattomia, rintoja korostavia, kaikenlaisia liivejä, joiden hakaset ovat jo pidempään levossa uinuneet, 28-vuotias Anna kirjoittaa.

Rintaliivittömyys tuli naisen elämään pikkuhiljaa; ensin hän siirtyi pehmeisiin ja kaarituettomiin versioihin, mutta luopui niiden käytöstä lopulta kokonaan. Rintaliivit, eivätkä edes nännisuojat tuntuneet omalta jutulta. 

Rintaliivittömyyteen ei tarvitse kysyä lupaa keneltäkään

Mutta miksi?

Suurimmaksi syyksi nainen mainitsee terveyden. Ilman rintaliivejä hänen käsiensä verenkierto on parantunut, turvotukset ovat vähentyneet rintakehällä, hengitys on vapaampaa ja kipu lievempää.

– Loppupeleissä kyse on mukavuudesta, siitä ettei kehoni tarvitsisi kärsiä yhtään enempää, varsinkaan asiasta, jonka voin helposti elämästäni karsia, nainen toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka alku oli hankala, nainen kertoo hyvinkin pian koittaneen ajan, jolloin hän ei vain yksinkertaisesti jaksanut enää välittää asiasta.

– Voin myöntää, että alussa minua kyllä hävetti. Tunsin olevani jotenkin epäsiisti, tai väärin käyttäytyvä ilman tuota yhtä vaatekappaletta.

Vaikka nainen selittelee valintaansa kivuttomuudella, hän mainitsee myös, ettei syitä rintaliivittömyyteen tarvitse selitellä; kuka tahansa voi kulkea kaupungilla rinnat heiluen ja nännit näkyen ilman kenenkään toisen lupaa.

Lue koko blogipostaus täältä.

***

2:32

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.