Mainos

Nuori nainen julkaisi paljastavat alusvaatekuvat – taustalla rohkaiseva syy

Syömishäiriöstä toipuva nainen kehottaa kaikkia pukeutumaan vartalonmyötäiseen mekkoon – ilman muotoilevia alusvaatteita. 

Olivia on englantilainen nainen, joka käyttää sosiaalista mediaa hyödykseen dokumentoidakseen matkaansa syömishäiriöisestä ja itsetuhoisesta naisesta kohti itsevarmempaa ja tasapainoisempaa elämää.

Aikaisemmin tällä viikolla hän julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jonka avulla hän haluaa osoittaa, kuinka paljon pelkillä alusvaatteilla on mahdollista muokata ulkonäköä.

Toisessa kuvassa hän poseeraa korkeavyötäröisissä muotoilevissa alushousuissa luoden illuusion hoikasta olemuksesta. Toista kuvaa varten nainen on laskenut housut alemmas paljastaen vatsansa.

Luovat illuusion epämukavalla tavalla

Olivia kertoo ostaneensa muotoilevat alusvaatteet vuosi sitten siinä toivossa, että näyttäisi ne päällä paremmalta vartaloa myötäilevissä asuissa. Mutta pian hän kuitenkin ymmärsi, että nämä alusvaatteet eivät olleet häntä varten.   

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tiedätkö, kuinka epämukavat nämä oikein ovat, hengittäminen on mahdotonta! Tunsin oloni ahtaaksi, epämukavaksi ja rajoitetuksi ensimmäisessä kuvassa. Vapauden tunne, jonka niiden pois ottaminen sai aikaan, oli ihmeellistä, nainen kertoo Instagram-tilillään.

– Spanxit luovat illuusion litteämmästä vatsasta ja pienemmästä olemuksesta. Et tarvitse niitä. Tunnen oloni aivan hyväksi toisessa kuvassa, ja pystyin hengittämään taas.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Olivian mukaan kukaan meistä ei tarvitse muotoilevia alusvaatteita pukeakseen mekon päälleen. Hän kehottaa pukemaan mekon joka tapauksessa. Naisen itsevarma ja rentoutunut hymy toisessa kuvassa kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Lähde: Seventeen 

***

1:47

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.