Suomalaislupauksen alppikausi käynnistyi lupaavasti – tähtilaskija laski ulos kärkipaikalta

Nella Korpio avasi alppihiihtokautensa hienosti, kun hän sijoittui heti pisteille Levin maailmancupin pujottelussa.

Avauskierroksen jälkeen sijalla 26 ollut Korpio ei onnistunut toisella kierroksella parantamaan asemiaan, vaan putosi kaksi sijaa. Korpio oli koko kilpailun 28:s. Hän jäi kilpailun voittaneelle Mikaela Shiffrinille 5,63 sekuntia.

Levin pujottelun toinen kilpailukierros päättyi dramaattisesti, kun avauskierroksen jälkeen kisaa johtanut slovakialaistähti Petra Vlhova menetti tasapainonsa ja laski ulos.

Shiffrin kanssa palkintokorokkeelle nousivat toiseksi laskenut Sveitsin Wendy Holdener (+1,78) ja Itävallan kolmanneksi sijoittunut Katharina Truppe (+1.94).