Samu Torsti laski komeasti pisteille – Itävallan alppikuningas vankisti asemaansa maailmancupin kärjessä

Samu Torsti avasi maailmancup-kauden pistetilinsä, kun hän laski sijalle 28 Adelbodenin suurpujottelussa.

Torsti eteni komeasti toiselle kierrokselle, sillä hän oli avauskierroksen 20:s. Toisella kierroksella Torsti oli kahdesti lähellä laskea ulos radalta, mutta suomalaislaskija onnistui kamppailemaan itsensä hienosti maaliin sijalla 28.

Torsti jäi kilpailun voittaneesta Itävallan Marcel Hirscheristä 6,59 sekuntia. Kilpailun kärkikolmikon täydensivät toiseksi laskenut Norjan Henrik Kristoffersen (+0.71) ja kolmanneksi sijoittunut Ranskan Thomas Fanara (+1,04).

Voittonsa myötä Hirscher vankisti asemaansa maailmancupin kärjessä. Voitto oli itävaltalaistähdelle jo kauden seitsemäs.