Mainos

Suomalaislasten raivokohtauksiin puuttuva Pia Penttala yllättyi saamastaan huomiosta: "Monelta on tullut viestejä"

7:02
Suomen Supernanny Pia Penttala kertoi lastenkasvatuksesta Huomenta Suomi ohjelmassa

Supernanny Suomi -sarjan asiantuntija Pia Penttala on yllättynyt saamastaan palautteesta. 

Uuden Supernanny Suomi -sarjan asiantuntija Pia Penttala tarjoaa apuaan perheille arjen haasteisiin. Jo esitetyissä jaksoissa hän on auttanut perheitä hallitsemaan muun muassa ruuturiippuvuutta ja äänekkäitä raivokohtauksia. Penttala kertoo yllättyneensä saamastaan palautteesta.

– Nyt tiedän, mitä tarkoittaa, kun some räjähtää! Palaute on ollut ihan käsittämättömän upeaa, empaattista ja lämminhenkistä. Olen saanut pelkästään positiivista palautetta ja ihan valtavasti kivoja yhteydenottoja. Lapsetkin tunnistavat minut kadulla ja tulevat kysymään, olenko Supernanny, hän kertoo.

– Perheiden vanhemmat ja itselleni hieman yllättäen myös perheenisät ovat kirjoittaneet ja kiittäneet ohjelmasta. Moni on kertonut, etteivät he ole oikein aiemmin tienneet, miten puuttua lasten tekemisiin ja miten heitä voisi komentaa. Tuntuu, että ohjelman ympärille on kasvanut ilmiö, jossa kaikki katsovat toistensa perään ja pitävät huolta. Monelta on tullut esimerkiksi viestejä, jossa mietitään että vieläköhän ensimmäisessä jaksossa nähtyä Juliusta kiusataan koulussa. Opettajilta saamissani viesteissä on todettu, että ohjelman pitäisi olla pakollinen lapsiperheille, Penttala naurahtaa.

Neljännessä, tämän illan jaksossa ratkotaan raastavia ruokahetkiä ja lasten läheisriippuvuutta. Supernanny Pia Penttala antoi Valtosen perheelle ohjeita muun muassa parempien ruokailuhetkien rakentamiseen.

Supernanny Suomi AVAlla tiistaisin kello 21

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja