Mainos

Neljän pojan järkyttävä käytös ajaa vuorotyötä tekevän yksinhuoltajaäidin epätoivoon: "Arki on yhtä kaaosta"

7:02
Pia Penttala on vieraillut esimerkiksi Huomenta Suomi -ohjelmassa.

Supernanny Suomi -ohjelmassa asiantuntija Pia Penttala puuttuu tällä kertaa perheessä vallitsevaan lasten anarkiaan.

Sakkaran perheeseen Myllykoskella kuuluvat yksinhuoltajaäiti Anun lisäksi neljä poikaa: 10-vuotias Pyry, 8 vuotta täyttänyt Neo ja 6-vuotiaat kaksoset Niki ja Jasper. Perheen tärkein tuki on lähellä asuva Tiina-mummi, joka hoitaa poikia äidin käydessä vuorotyössä 1,5 tunnin päässä kotoa. Perhe kaipaa Suomen supernannyn Pia Penttalan asiantuntija-apua, jotta aikuisten auktoriteetti saataisiin palautettua ja poikien peliriippuvuus kuriin.

Pojat eivät tottele ja suoltavat korvia kuumottavia kirosanoja, jos heidän pelihetkensä keskeytetään. Varsinkin vanhimman pojan epäkunnioittava käytös surettaa äiti-Anua.

– Arki on yhtä kaaosta. Pahinta on, kun Pyry sanoo, etten pysty häntä määräämään ja tilanne jää siihen, että en tosiaan pystykään, äiti sanoo allapäin.

Pojille on asetettu kahden tunnin peliaika päivää kohden, mutta pojat eivät sääntöä tottele. Kun poikien peli katkaistaan esimerkiksi illallisen ajaksi, he saavat huutoraivarin, haukkuvat aikuisia ja – jatkavat pelaamista.

– Tässä on edessä paljon työtä. Kunnioitus ja auktoriteetti pitää palauttaa. Se on vain tosiasia, että aikuiset määräävät ja lapset tottelevat, Penttala toteaa jämptisti.

Supernanny Suomi tiistaisin klo 21 AVAlla ja mtv-palvelussa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja