Suomalaiskuski kärkkyy uutta tallipaikkaa rallin MM-sarjassa – "Hän on mielessämme"

Hybridiautot saapuvat rallin MM-sarjaan – tältä uudet menopelit näyttävät! 1:20
Hybridiautot saapuvat rallin MM-sarjaan – tältä uudet menopelit näyttävät.

Jari Huttusen tulevan kauden ralliohjelma on vielä auki.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Safari-ralli Keniassa 27.-31.3.
Pe: EK:t 2-7 klo 7.00 alkaen 
La: EK:t 8-13 klo 6.50 alkaen
Su: EK:t 14-19 klo 6.55 alkaen

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Huttunen lopetti viime vuonna yhteistyön Hyundain kanssa, jonka R5- ja Rally2-autoilla hän kilpaili MM-sarjan WRC2-luokassa viime kaudella. Huttunen ajoi kauden päättäneessä Monzan MM-rallissa M-Sportin Ford Fiesta Rally2 -kilpurilla.

Huttusella on jalka M-Sportin oven välissä, mutta brittitiimi ei ole vielä vahvistanut kuljettajiaan tämän vuoden WRC2-sarjaan.

– Jari ajoi hyvin Monzassa ja hän on mielessämme. Meillä on lista kuljettajista, joita tarkastelemme, mutta en kerro vielä, ketkä ovat listalla, M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener kertoo MM-sarjan nettisivuilla.

– Voin kuitenkin sanoa, ettei lista ole niin pitkä kuin ehkä haluaisimme, mutta sieltä löytyy paljon kykyä ja potentiaalia.

M-Sportilla ei ole kuljettajia Monte Carlon MM-rallin WRC2-kisassa ensi viikolla, sillä tiimi keskittyy Rally1-hybridiautojensa debyyttiin.

– Kuten voitte kuvitella, olemme paiskineet täysillä hommia Rally1-autojen parissa. Olemme keskittyneet siihen, että olemme valmiina Monteen. Kun olemme selvittäneet ensimmäisen osakilpailun, keskitymme enemmän Rally2-ohjelmaamme Millener tuumii.

Kauden toinen osakilpailu ajetaan Ruotsissa. Lumiralli sopisi varmasti hyvin Huttuselle.

– Haluaisimme, että meillä on auto Ruotsissa. Siitä osasta maailmaa löytyy kuljettajia, jotka voisivat tehdä hyvää työtä meille. Mutta voi olla, että odotamme kolmanteen osakilpailuun Kroatiaan saakka ennen kuin teemme lopullisia päätöksiä. Meillä ei ole kiire tämän asian kanssa, Millener sanoo.

Monte Carlon MM-ralli ajetaan 20.-23. tammikuuta.

C More esittää rallin MM-sarjan kaikki erikoiskokeet suorina lähetyksinä!

Lue myös:

    Uusimmat