Suomalaishyökkääjän sopimus purettu yllättäen Ruotsissa: "Parhaaksi molemmille osapuolille"

Vuosi sitten Ruotsin SHL-liigaan Örebron paitaan siirtynyt hyökkääjä Sakari Salminen on purkanut sopimuksensa etuajassa. Örebro tiedottaa asiasta nettisivuillaan.

Salminen teki päättyneellä kaudella Örebrolle 45 runkosarjaottelussa 8+16=24 pistettä. Hän oli joukkueensa neljänneksi tehokkain pistemies.

Nyt kaksivuotinen sopimus on kuitenkin purettu. Syytä seura ei tälle kertonut.

– Olemme yhdessä Sakarin kanssa päättäneet yhteistyömme. Meistä tuntuu, että tämä on parhaaksi molemmille osapuolille, ja haluan kiittää Sakaria hänen panostuksestaan seuraan sekä toivottaa onnea tulevaan, kommentoi Örebron urheilujohtaja Niklas Johansson.

MTV Urheilun tietojen mukaan aloite sopimuksen purkamiselle tuli kuitenkin seuran puolelta, mikä oli kelvolliseen viime kauteen nähden yllätys. Uutta seuraa ei Salmisella ole vielä tiedossa.

32-vuotiaan Salmisen seura on vaihtunut tiuhaan viime vuosina. Edelliskaudella hän siirtyi Porin Ässistä kesken kauden HIFK:n paitaan SM-liigassa. Sitä ennen hän edusti neljän vuoden aikana KHL:ssä Torpedo Nizhni Novgorodia, Jokereita ja Dinamo Moskovaa sekä Sveitsissä Fribourgia ja SHL:ssä Växjö Lakersia.

Parhaalla KHL-kaudellaan 2013–14 Salminen tehtaili Torpedossa 54 ottelun aikana 18+30=48 pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat