Suomalaishyökkääjältä maailmanluokan temppu läpiajossa – selostaja kiihtyi totaalisesti: "Millä tavalla viimeistelee!"

Aleksi Saarela tuimalla päällä Sveitsissä – iski kaksi todella näyttävää maalia 1:29
Aleksi Saarela tuimalla päällä Sveitsissä – iski kaksi todella näyttävää maalia

Suomalaishyökkääjä Aleksi Saarela iski kaksi osumaa Sveitsin liigassa tiistai-iltana. Langnauta edustavan Saarelan maaleista etenkin ensimmäinen oli maailmanluokan temppu. Taiturimainen hyökkääjä pusersi kiekon huikealla yksilöosaamisella Rapperswilin verkkoon. Saarela nosti kovassa vauhdissa laatan yhdellä kädellä rystypuolelta sisään. Ottelua C Moressa selostanut Julius Sorjonen laittoi palkeet laulamaan näyttävän maalin niin vaatiessa. Voit katsoa suomalaisen kummatkin osumat tässä jutussa olevalta videolta.

Saarela, 26, kiekkoilee Langnaun riveissä jo kolmatta kauttaan. Viime sesongilla hän oli koko sarjan maalipörssin kolmas 24 osuman turvin. Eilisillan onnistumisten myötä alkukaudella on syntynyt kolme osumaa. Saarela nappasi joukkueensa 3–6-tappioon päättyneessä ottelussa myös syöttöpisteen, joten hän oli mukana kaikissa maaleissa.

Katso Saarelan maalit pääkuvan videolta!

Langnaulla on ollut todella hankalaa Sveitsissä. Joukkue on sarjan viimeisenä. Se ei ole onnistunut ottamaan kuudesta ensimmäisestä ottelusta ainoatakaan täyttä pistepottia.

Lue myös:

    Uusimmat