Yllätysnimi hunajoi SM-liigan maalipörssin kärjessä – tämä piirre on muodostunut osumissa tavaramerkiksi

1:24
Anthony Rech johtaa Liigan maalipörssiä – kaikki maalit syntyneet lähes identtisesti

TPS:n riveihin Saksan DEL-liigasta haalittu ranskalaishyökkääjä Anthony Rech johtaa hieman yllättäen SM-liigan maalipörssiä.

Ranskalaisen tahti on yllättänyt SM-liigaa seuraavan yleisön. Kuudessa ensimmäisessä ottelussa Rech on osunut jäätävällä laukaisutarkkuudella (31,2%) peräti viisi kertaa.

Katso Anthony Rechin hämmästyttävän samankaltaiset maalit pääkuvan videolta!

Rech, 30 on Ranskan maajoukkueen kokenut arvokisakävijä. Viisi edellistä kautta Rech on pelannut Saksassa, jossa maaleja on syntynyt 74 kappaletta 241 otteluun. Kausitahti on ollut 15 maalin luokkaa SM-liigaa heikomassa sarjassa.

Laiturin maalit ovat Liigassa tähän mennessä kuin samasta muotista. Kiekko on löytänyt verkkoon aivan maalin välittömästä läheisyydestä. Rech on ollut niin sanotusti ranskalainen oikeassa paikassa.

Rech on toistaiseksi 60 maalin vauhdissa, mutta olettaa saattaa, että tahti hieman kevenee. TPS todellakin tarvitsee ulkomaalaispelaajaltaan nähdyn kaltaista iloittelua, sillä hopeaan päättyneen viime kauden jälkeen seuran jättivät niin Juuso Pärssinen kuin Markus Nurmikin. Lisäksi Mikael Pyyhtiä on toistaiseksi Pohjois-Amerikassa. Hänen kautensa osalta sijoituspaikka on toki vielä auki. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja