SM-liigassa loistanut tähti pisti heti ranttaliksi Ruotsissa – tämä taiturointi sai kotiyleisön hurmokseen

Liigassa hurmannut Lukas Jasek hävyttömässä lennossa SHL-avauksessa – mitä rankkariveivailua! 1:52
Liigassa hurmannut Lukas Jasek hävyttömässä lennossa SHL-avauksessa – katso tästä taiturin väkevä sisääntulo

Kahdella edellisellä kaudella SM-liigassa Pelicansissa sävähdyttänyt tshekkitaituri Lukas Jasek oli tymäkässä lennossa heti SHL-uransa avausottelussa. IK Oskarshamniin siirtynyt mailatieteilijä iski ottelun kolmannessa erässä ensimmäisen maalinsa Ruotsissa, kun Luulajan puolustuksen pakki-pakki -syöttö meni totaalisen pipariksi. Voittolaukauskisassa Tshekin maajoukkueessakin esiintynyt Jasek veivasi näyttävällä tavalla ratkaisun. Voit katsoa kotiyleisöä villineet osumat tässä jutussa olevalta videolta.

SM-liigassa Pelicansin riveissä kahdella kaudella lähes piste per peli -tahdilla takonut Jasek teki kesällä kaksivuotisen sopimuksen IK Oskarshamnin kanssa. Alku seurassa oli nappisuoritus.

– Kiitoksia kahvista! Totesi ottelun selostaja Jasekille kuin lahjana tulleesta kolmannen erän osumasta.

Jasek viimeisteli huippuiltansa rankkarikisassa ja ratkaisi 3–2-voiton kliinisellä veivillä.

Katso Jasekille "lahjoitettu" kolmannen erän maali ja näyttävä rankkariveivaus pääkuvan videolta!

Myös toinen viime kausina Liigassa sykähdyttänyt ulkomaalaistähti vahvistaa alkaneella kaudella Oskarshamnia, kun Ilves-tolppaväliä peittänyt Marek Langhamer siirtyi joukkueeseen. Langhamer torjui torstai-iltana voiton. Suomalaisväriä seuraan tuo Ahti Oksanen.