Suomalaiset rankkasivat suosikkipodcastaajansa – eroottisia podcasteja toivotaan enemmän: "Hieman jopa yllätyin"

Suomalaiset toivovat omaa podcastia muun muassa Sauli Niinistöltä ja Sanna Marinilta.

Suomalaiset kuluttavat podcasteja yhtä enemmän. Podimon Norstatilla teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan podcastien ammattimaisuudelle annetaan koko ajan enemmän arvoa, sillä 62 % podcasteja kuuntelevista suomalaisista olisi valmis maksamaan niistä. Viime vuonna luku oli 49 %.

Tutkimuksen mukaan podcast-genreistä eniten suosiotaan edellisvuoteen nähden kasvattivat viihde, uutiset ja ajankohtaiset sekä urheilu. True crime on edelleen suosittua, mutta sen suosio on laskenut. 

Tiedotteessa kerrotaan, että eroottiset podcastit ovat suosittuja monissa Keski-Euroopan maissa, mutta Suomessa tarjontaa on hyvin niukasti. Suomessa eroottista kuunneltavaa toivottaisiin lisää, sillä tutkimukseen vastaajien mielestä aihe on mielenkiintoinen ja kiihottava sekä ne tarjoisivat hyviä vinkkejä.

– Täytyy myöntää, että hieman jopa yllätyin kiinnostuksesta eroottisiin podcasteihin, mutta tämäkin osoittaa, että podcastit taipuvat moneen ja kaikki eIämän osa-alueet voivat olla edustettuina myös podcasteissa”, Podimon maajohtaja Johannes Saukko kertoo tiedotteessa.

Helmikuussa tehdyssä tutkimuksessa pyydettiin rankkaamaan omat suosikkipodcastaaja ja top 10 -listalle nousivat Antti HolmaAki LinnanahdeJaajo LinnonmaaNiko SaarinenMika “Immu” IlménSointu BorgJanni HussiPaula NoronenPilvi Hämäläinen ja Sita Salminen.

Tutkimuksessa kysyttiin myös, kenen podcastia kuuntelisit, jos sellainen olisi olemassa. Ylivoimaisesti suosituin vastaus oli Sauli Niinistö ja myös Sannan Marin sai paljon mainintoja.

Lue myös:

    Uusimmat