Suomalaiset paljastavat: Tämä on pisin aikani parisuhteessa ilman seksiä!

AVA kysyi lukijoiltaan, mikä on ollut heidän pisin aikansa parisuhteessa ilman seksiä. Kyselyyn tuli yli 2000 vastausta. Katso syyt seksittömyyden takana!

AVAlaiset kertovat, mikä on ollut heidän pisin aikansa parisuhteessa harrastamatta seksiä. Kyselyyn tuli lähes 2100 vastausta. Suurin osa, 35 prosenttia, kertoi pisimmän ajan olleen kuukausia. 34 prosenttia sanoi eläneensä parisuhteessa seksittä viikkoja. 16 prosenttia puhui päivistä, 15 prosenttia vuosista ilman seksiä parisuhteessa.

Päiviä…

Vastanneista 16 prosenttia kertoi pisimmän ajan olleen vain päiviä.

"Noin viisi päivää. Olin lomalla kaverien kanssa. Oli kyllä vaikea kestää, mies tuli vastaan onneksi heti kun reissusta palauduimme."

"Asumme eri paikkakunnilla, joten aina nähdessämme luonnollisestikin vietämme paljon aikaa yhdessä alasti. Ei paljoa taukoja huvita pitää, kun kohta se toinen on taas jo poissa."

"Leikkauksen takia oli pakko pitää noin 10 päivän tauko."

"Enintään viikko on ollut joskus välissä. Eiköhän se tästä ala vuosien myötä harvenemaan."

Viikkoja…

34 prosenttia vastanneista paljasti pisimmän ajan olleen joitakin viikkoja.

"Kolme viikkoa taitaa olla pisin aika. Johtui sairaudesta, jonka vuoksi seksi ei ollut mahdollista."

"Kaksi vuotta parisuhteessa ja himot jaksavat vieläkin hyrrätä. Pisimmät ajat ilman seksiä ovat olleen viikko tai kaksi matkustelun takia toisen osapuolen ollessa Suomessa."

"Noin neljä tuskaista viikkoa esikoisen syntymän jälkeen. Onneksi muulloin ei edes viikon taukoa lemmenpuuhista!"

"Kaksi viikkoa, kun olimme töissä eri paikkakunnilla."

"Kaksi viikkoa – joulun aika ja muutenkin emme vain ole ehtineet."

"Kaksi viikkoa taitaa olla pisin aika ilman seksiä. Sitten oli pakko sanoa että tähän on tultava muutos, sillä viikkokin ilman on liikaa."

"Asun kotona ja opiskelen toisessa paikkakunnalla. Näen poikaystävääni kerran viikossa ja silloin sitten onkin jo menoa!"

"10–12 viikkoa, molempien lasten syntymien jälkeen. Muuten tauot kestävät vain muutaman päivän."

"2–3 viikkoa normaalitilanteessa on todella pitkä tauko meille, mutta on niitä joskus tullut. Raskaana ollessa on saattanut tulla jopa kuukauden kuiva kausi."

Kuukausia…

Suurin osa vastanneista, 35 prosenttia, kertoi pisimmän ajan parisuhteessa ilman seksiä olleen kuukausia.

"Kolme kuukautta, kun joudumme asumaan eri maissa. Yhdessä ollessa pisin aika lienee ollut pari viikkoa kriisin takia."

"Asumme eri maissa ja välillä vaan tulee kuukausien taukoa tapaamisten välillä. Pakon sanelema juttu siis."

"Ei saa, niin ei saa... Kaikki ei taida tykätä seksistä."

"Näin äkkiseltään muistan, että viisi kuukautta. Eipä tuo puuha sellaista ole, että sitä nyt kovin odottaa ja hinkuu. Pystyn olemaan ilmankin. Onneksi ollaan yhtä laiskoja tuossa puuhassa."

"Silloin kun mies oli armeijassa, näimme vain viikonloppuisin. Läheskään aina ei tullut heiluteltua peittoa, "ennätys" taitaa olla kolme kuukautta ilman."

"Pian tulee vuosi täyteen, nyt noin 11kk. Lapsen syntymän jälkeen 2–3 ensimmäistä kuukautta meni hyvin, sitten vaan jotenkin himo katosi, minulta kylläkin, ei mieheltä. Rakastan häntä, mutta en vaan näe häntä enää seksuaalisessa mielessä, ainoastaan kumppanina ja lapseni isänä, enemmänkin ystävänä. Millään en ole tuota himoa enää takaisin saanut."

"Ehkäisypillerit veivät seksihalut ihan totaalisesti ja parisuhdekin joutui koetukselle. Nyt ilman pillereitä ja libido sen verran korkealla, ettei kerta päivässä riitä."

"Muutama kuukausi, ei vaan tehnyt mieli! Nyt, kun olemme eronneet, rakastelemme tiuhempaan tahtiin."

"Kuusi kuukautta, mutta luojan kiitos noin pitkän ajan jälkeen vielä onnistui! Kynnys seksin harrastamiseen kasvaa, mitä enemmän aikaa ehtii kulumaan."

"2–3 kuukautta, kun miehellä ei ollut aikaa seksille. Noin perusteli sitä, ettei kiinnostanut."

"Miehellä saattaa välillä olla jopa puolen vuoden kuivia kausia. Hankalaa minulle."

"Seurustelimme nelisen kuukautta ennen kuin uskaltauduin sänkyyn. Myöhemminkin välit venähtivät kuukausien mittaiseksi, koska asuimme eri maissa. Vaikka suhde oli hyvä, niin lopulta välimatkat ja pitkät erot olivat liikaa."

"Olin itse sairaalassa kaksi kuukautta, mikä esti seksin harrastamisen, mutta se ei tuonut mitään ongelmaa suhteeseen. Olemme vieläkin yhdessä ja peräti naimisissa. Suhde kukoistaa entistä enemmän."

Vuosia…

Vastanneista 15 prosenttia paljasti eläneensä parisuhteessaan vuosia ilman seksiä.

"Viisi vuotta. Silloisella aviomiehelläni oli totaalinen erektiohäiriö, jota hän ei suostunut hoidattamaan missään. Liitto kesti sen viisi vuotta, jonka jälkeen totesin, etten halunnut tuhlata nuoruuttani seksittömään liittoon. Tuosta on nyt aikaa melkein 30 vuotta."

"Vuosia, vaimon sairauden vuoksi."

"Kolme vuotta. Narsistimies käytti ja näytti valtaansa. Ole sellainen, tällainen... toimi noin, niin ja näin... Kun en toiminut, ei irronnut seksiäkään. Suhde päättyi vaikeasti, mutta onneksi sentään olen hengissä."

"Muijaa ei kiinnosta sitten yhtään. Pitää yrittää olla muksun takia kodin hengessä mukana. Muuten olisin karauttanut jo aikaa sitten muualle."

"Vuosi, jonka jälkeen suhde katkesi henkisistä terveyssyistä. Syynä lähinnä se, että olen demiseksuaali – en harrasta seksiä, ennen kuin suhde henkilöön on tarpeeksi hyvä – ja kyseessä oli kaukosuhde eli tapasimme lähinnä lomilla." "

"Pysyn sitten vaikka neitsytmiehenä lopun ikäni ja pyydän neitsyysaiheista vitsiä hautakiveeni jos niikseen on, mutta seksiä en harrasta, jos en koe olevani rakastettu."


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja