Suomalaiset paljastavat, kuinka lemmikit haittaavat seksielämää: ”Koirani oli kovin suuri ja suojeleva”

Lemmikit saattavat aiheuttaa kiusallisia tilanteita kesken lemmenleikkien, kyselyyn vastanneet suomalaiset paljastavat. 

Enemmistö suomalaisista lemmikinomistajista on sitä mieltä, ettei lemmikki häiritse heidän seksielämäänsä. Viidellä prosentilla on kuitenkin kokemusta myös kiusallisesta tai hupaisesta tilanteesta intiimillä hetkellä, seksivälineitä myyvän Kaalimadon kyselyssä selvisi.

Vastaajista 54 prosenttia sanoi, ettei heillä ole lemmikkiä, kun taas 36 prosentilla oli lemmikki, joka ei haitannut seksielämää.

Näin lemmikit reagoivat helliin hetkiin

Kyselyn mukaan erityisesti kissat ja koirat tunnetaan hellien hetkien häiritsijöinä. Esimerkiksi tällaisia kertomuksia tuli vastauksista ilmi:

”Jos haluat tehdä sitä sängyssä, koira nukkuu siinä. Jos teet sitä sohvalla, kissat tuijottaa.

- Mies 25–34 vuotta

”Koira rupeaa haukkumaan kesken puuhien tai yrittää tulla sänkyyn”

- Nainen 25–34 vuotta

”Koirani oli kovin suuri ja suojeleva, joten uusien kumppanien tuominen kotiin ja etenkin seksin harrastaminen kotona oli haastavaa.”

- Nainen, 45–54 vuotta

”Koira tuli taloon ja saa kaiken puolison hellyyden. Sitä jaksetaan halia, minua ei. Noloa olla mustasukkainen koiralle.”
- Nainen, 35–44 vuotta

"Ranskanbulldoggi tulee kateelliseksi..."

Myös Kaalimato.com-verkkosivusto oli inspiroinut monia keskustelemaan aiheesta.  

”Aktia harrastaessa ranskanbulldoggi tulee kateelliseksi ja haluaa aina tulla nuolemaan naamaa tai hyppimään. Koira on muutenkin aina niin kateellinen, jos edes pussailee miehen kanssa tai halii. Ihana se silti on.”

-Nimimerkki isokatar, nainen 18 vuotta

”Aikanaan kaverini koirat olivat luonani hoidossa, ja tyttöystäväni oli yötä luonani. Samalla kun me puuhailimme sängyssä, koirat järsivät hänen pikkarinsa rikki. Ei ollut vaihtovaatteita sillä kertaa mukana, joten joutui palaamaan kotiinsa kommandona.”

-Nimimerkki Mr. P, mies 40 vuotta.

Kaalimato-seksivälinekaupan otantaryhmä kattoi noin tuhat ihmistä. Vastaajat olivat yli 18-vuotiaita. Tutkimuksen tulokset julkaistiin lokakuun alussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja