Suomalaiset käyvät kuumina Tamin tyylistä – ruusuja vai risuja?

Juhani "Tami" Tammisen kisatyyli on herättänyt keskustelua MM-kisojen ajan aina ensiesiintymisistä alkaen. AVAlaiset kertoivat oman mielipiteensä kiekkolegendan tyylistä.

65 prosenttia AVAlaisista on sitä mieltä, että Juhani "Tami" Tammisen tyyli on piristävää vaihtelua. 30 prosentin mukaan tyyli menee jo liian pitkälle, kun viisi prosenttia AVAlaisista on muuta mieltä asiasta.

Hauskaa kontrastia

Tamin rohkeus ja itseluottamus saavat pisteitä AVAlaisilta.

– Tami on todellinen väripilkku otteluissa! Mahtavaa kun löytyy kerrankin mies, joka uskaltaa pukeutua rohkeasti eri väreihin ja vieläpä tyylikkäästi, kiittelee AVAlainen.

– Ihanaa nähdä aikuinen suomalainen mies itseironisena ja humoristisena – itseään ei pidä ottaa liian vakavasti! Mukavaa että muut asiantuntijat ja kommentaattorit ovat pitäytyneet hillittyinä, se tuo tyylikästä ja hauskaa kontrastia.

Elämä on iloinen asia

AVAlaiset kiittelevät Tamin leikkimieltä ja rohkeutta. Uskallus ja tv-lähetysten viihdyttävyys koetaan myös tärkeiksi.

– Miksi pitäisi olla aina vanhassa muotissa? Hienoa räväkkyyttä, kyllä tämä lätkään ja telkkariin sopii!

– Tamilla on hyvä meininki päällä, värikästä touhua siihen muuten niin harmaaseen suomalaiseen massaan, hyvä Tami, jatka vaan samaan tahtiin.

– Loistavaa heittäytymistä, elämä on iloinen asia ja se näkyy Tamin pukeutumisessa.

Ottakaa suomalaiset miehet mallia

Kiekko nähdään viihteenä, johon Tami tuo asuineen päivineen hyvän lisämausteen.

– Tällaisia väriläiskiä Suomi tarvitsee, hyvä Tami!

Värikäs ja räväkkä pukeutuminen nähdään myös hyvän itsetunnon osoituksena.

– Tamilla on hyvä itsetunto, kun tekee mitä haluaa, eikä mitä muut haluavat hänen tekevän. Ottakaa suomalaiset miehet mallia!

Suomalainen mies saa AVAlaisten mukaan käyttää värejä.

– Vaatii aikamoista itsetuntoa ja rohkeutta käyttää noin värikkäitä vaatteita vaan hyvinpä sopivat Don Tamille tai Aurinkokuninkaalle kuten häntä kutsutaan. Äitienpäivän viesti kosketti "kravatissa". Jokainen tyylillään, itse ainakin piristyin.

– Sanotaan, että ihminen joka arvostelee toista ulkonäön tai vaatteiden perusteella, ei kuulu niihin ihmisiin joihin haluaisin tutustua, tai pitää kavereina, muistuttaa AVAlainen.

Rumaa, mutta hauskaa

Tamin tyyli saa myös kritiikkiä. Asut koetaan kopioiksi Pohjois-Amerikasta. Tamin pukeutuminen on saanut vaikutteita jääkiekkoräväkkyyden esikuvalta, kanadalaiselta jääkiekkovalmentaja Don Cherrylta.

– En usko, että kukaan haluaisi pukeutua noin. Miksi pitää erottua massasta pukeutumalla noin? Stylisti voisi valita jotain hillityn tyylikästä, joka näyttää hyvältä hänen päällään, kritisoi AVAlainen.

Osa lukijoista kokee myös, että asiantuntijuus ja sujuvasanaisuus kärsivät värikkäissä asuissa.

– Menee jo yli. Vaatteet ovat kuin pellellä, ihan kuin Tamista itsestäänkin yritettäisi tehdä pelle, jonka tehtävä on vain luoda jonkinmoista uutta "hauskaa" juttua MM- kisoihin.

– Ihan täyttä pelleilyä nuo Tamin puvut! Pelkkää huomionhakuisuutta stylistiltä nuo asut!

Toisaalta räikeys nähdään myös positiivisena.

– Rumia mutta hauskojahan nuo asut ovat. Vieläkin överimmäksi voisi pistää!

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuvat: MTV3

Lue myös:

    Uusimmat