Suomalaisbändi seurasi Leijonien finaalipeliä Meksikossa – vironkielellä selostettuna

Mexico Cityssä keikalla ollut Negative jätti väliin ison ja tärkeän jalkapallo-ottelun, jotta voisi seurata MM-finaalia netistä.

Suosikkibändi ja sen taustajoukot olivat laittaneet kisastudion pystyyn meksikolaiseen hotellihuoneeseen. Paikallista aikaa iltapäivällä pelattu ottelu nosti tunteita myös tuhansien kilometrien päässä kisapaikalta ja Meksikossa nähtiin myös kiivaita tunnelmia.

– Kyllä siellä oli tunnelma katossa ja huuto oli kova, kun Suomi teki maaleja, yhtyeen solisti Jonne Aaron kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille puhelimitse.

Bändi joutui seuramaan tärkeää ottelua netin välityksellä, eikä kisaselostuksia saatu suomenkielellä. Vaikka selostus oli välillä niin venäjän -kuin vironkielinenkin, tunnelmaan päästiin kuvan välityksellä.

– Kyllä siellä ymmärsi sen, kuinka iso rooli Antero Mertarannan selostuksilla on kisafiilikseen pääsemisessä. Kyllä nuo lätkäselostukset ilman Mertarantaa on kuin joulu ilman kinkkua, Jonne heittää

MM-kullan saaminen Suomeen sai hillittömän juhlinnan aikaan myös Meksikossa.

– No, ei sitä kaikkea voi julkisesti kertoa, mutta kyllä täällä perinteiseen, suomalaiseen tapaan juhlittiin. Itse otin vähän rauhallisemmin, mutta aion kyllä juhlia kun Suomeen päästään. Anssi Salmela on ystäväni ja pitää lähteä kaverin kanssa juhlimaan sitten kun suurin myllytys on ohitse.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat