Yeboyah ja Valtteri Palin olivat yksi TTK-illan hehkutetuimmista pareista, mutta silti pudotusuhan alla: "Aikamoisia sydämentykytyksiä"

Yeboyah oli yksi TTK-illan parhaista mutta silti pudotusuhan alla – näin hän kommentoi 3:02
Yeboyah oli yksi TTK-illan parhaista mutta silti pudotusuhan alla – näin hän kommentoi

Yeboyah ja Valtteri Palin saivat ylistystä Tanssii Tähtien Kanssa -tuomareilta, mutta jännittivät silti jakson päätteeksi kohtaloaan pudotusuhan alla.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman seitsemännessä jaksossa ylitettiin kauden puoliväli ja sen teemana oli tulevaisuus. Jakson päätteeksi viides pari joutui myös kotimatkalle, ja tällä kertaa TTK:n hyvästelivät Sointu Borg  sekä Henri Tanner.

Pudotusuhan alla olivat myös räppäri Yeboyah  tähtiopettajansa Valtteri Palinin  kanssa. Tilanne oli kenties monien mielestä yllättävä, sillä kaksikko sai jaksossa tuomareilta todella hyvät pisteet sekä ylistävää hehkutusta palautteena. 

– Todella, todella, todella jännittävää, koska me Valtsun kanssa ihan superpaljon halutaan jatkaa tässä kisassa ja päästä tanssimaan ihan loppuun asti, niin oli kyllä aikamoisia sydämentykytyksiä tuossa. Me toivotaan vaan, että jengi muistaa äänestää meitä. Se on tosi tärkeää, Yeboyah kertoi lähetyksen jälkeen MTV Uutisille. 

Edellisviikolla TTK:ssa vietettiin parinvaihtoviikkoa. Palin tanssi tuolloin Pernilla Böckermanin  parina, kun  taas Yeboyah vietti viikon Kia Lehmuskoskenkanssa.

– Oli superhauskaa Kian kanssa, Kia on upea opettaja. Ja uskon, että tuossa parinvaihtoviikossa on semmoinen juttu, että se tavallaan antaa meille erilaisia työkaluja. Ja koen, että kaikilla opettajilla on omia vahvuuksia, ja ne kaikki myös täydentävät toisiaan. Joten meille oppilaille se on kultakimpale, että voidaan vähän vaihtaa maisemaa ja tulla uusien eväiden kanssa sitten oman opettajan luokse. 

Yllä olevalla videolla Yeboyah ja Valtteri Palin kertovat puolen välin tunnelmistaan sekä 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat