Suloista teinirakkautta – Millie Bobby Brownin ja Romeo Beckhamin huhutaan seurustelevan

Näyttelijä Millie Bobby Brown ja Beckhameiden toiseksi vanhin poika Romeo Beckham pitävät tiettävästi yhtä.

Onko Romeo löytänyt Juliansa? Victoria ja David Beckhamin keskimmäisen pojan Romeon huhutaan deittailevan jo miltei kulttisuosion saavuttaneen Stranger Things -sarjan päähenkilöä Millie Bobby Brownia. Vasta vähän aiemmin julkisuudessa kerrottiin Romeon isoveljen Brooklynin ja malli Hana Crossin suhteesta.

Brownin, 15, ja Beckhamin, 16, suhde on tiettävästi vasta alkutaipaleellaan, mutta on saanut jo siunauksensa muun muassa Victoria Beckhamilta, joka on Brownin suuri fani. Teinirakastavaisten sanotaan tavanneen jo vuonna 2016 Unicefin 70-vuotisjuhlagaalassa, jossa he yhdessä toimivat palkinnonjakajina.

Nuoresta iästään huolimatta Brown on seurustellut aiemminkin – kyseessä oli tuolloin laulaja Jacob Sartorius. Pariskunta kuitenkin erosi ystävinä seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen kesällä 2018. Beckhamin ei sen sijaan tiedetä seurustelleen aiemmin.

Millie Bobby Brown esittää Stranger Things -scifikauhusarjassa Eleveniä, yhtä sen kiehtovista päähenkilöistä. Brownin näyttelijäkollegana nähdään myös muun muassa Winona Ryder. Sarjan kaksi ensimmäistä kautta ovat saavuttaneet fanien keskuudessa jättisuosion.

Lähde: Elle

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja