Suloinen kuva särkee sydämen: Koiranpentu odotti pikkuinen smokki yllään uutta isäntäänsä – hakija ei koskaan saapunutkaan

Karkumatkalla ollut koira löytyi yli 80 kilometrin päästä perheen vanhan kodin kuistilta. 1:04
Katso myös: Tälläkin tarinalla oli onneksi onnellinen loppu! Karkumatkalla ollut koira löytyi yli 80 kilometrin päästä – perheen vanhan kodin kuistilta.

Kolmikuinen Vicente-koiranpentu odotti uutta omistajaansa juhlavasti puettuna, mutta tämä ei koskaan saapunutkaan paikalle.

Vicenten piti aloittaa uusi elämä rakastavassa perheessä, mutta iloista kohtaamista ei koskaan tullutkaan. Unohdetun koiranpennun kuvat särkevätkin sydämen.

Kaikki oli jo sovittu, mutta uusi omistaja tekikin oharit

Kolmikuinen Vicente sisaruksineen ja emoineen pelastettiin kadulta Kolumbiassa, kertoo Bored Panda.

– Meillä on adoptioprosessi, johon kuuluu lomake, ja mies, joka halusi adoptoida Vicenten, haki ja läpäisi kaikki vaatimuksemme. Hän jopa tuli eläinsuojaan ja valitsi itse Vicenten sen veljien ja siskojen keskeltä, Fundación Rescátame -eläinsuojassa työskentelevä vapaaehtoinen Diana kertoi sivustolle.

Kaikki oli sovittu. Miehen piti tulla hakemaan Vicente kotiin.

– Joten teimme, mitä yleensä teemme adoptioiden kunniaksi: kylvetimme koiran ja valmistimme sen adoptiopäivään pienellä takilla –  koirien pitää toki olla täydellisiä tärkeää päiväänsä varten – mutta mies ei koskaan tullutkaan. Hän teki oharit ja soitti sitten peruakseen adoptoinnin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Eläimet eivät ole tavaroita, joita voi hankkia"

Dianan mukaan yhdistykseltä kysytään usein, miksi adoptioprosessin täytyy olla niin jäykkä. Hän huomauttaa, että Vicenten tapaus on hyvä esimerkki siitä, miksi prosessia tarvitaan.

– Emme halua, että meillä on pienintäkään epäilystä siitä, etteikö karvainen kaverimme olisi hyvissä käsissä loppuelämäänsä. Jos haluat adoptoida, muista, että se on elämänmittainen sitoumus. Eläimet eivät ole tavaroita, joita voi hankkia, kun tuntuu siltä, että haluaa koiran, Diana napauttaa.

Vicentellä on jo uusi koti

Vincenten uusi perhe. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Eläinsuoja jakoi Vicenten tarinan sosiaalisessa mediassa, missä se herätti valtavasti huomiota. Tarinalla on onnellinen loppu: pennulle löytyi osaava ja rakastava koti.

Lue myös:

    Uusimmat