Sulkia, höyheniä, hapsuja ja helmiä – Trendityyli täydennetään pian yksityiskohdilla

Tulevana keväänä raikkaan trendikäs tyyli luodaan erikoisilla yksityiskohdilla, joiden vaikutteet löytyvät luonnosta.

Keväällä 2012 trendikkään tyylin avaimia ovat herkulliset yksityiskohdat, joihin ideoita etsitään luonnosta – niin kaukaa kuin läheltäkin.

Ajatukset, jotka kevään trendityylin taustalla vaikuttavat vahvasti, liittyvät luonnollisuuteen. Esiin nousevat entistä voimakkaammin luonnollisuuden kaipuun ja maallisen niukkuuden ihannoinnin innoittamana vintagetyyli ja retrotuotteet.

Viidakkoaihe näkyy tulevan kevään trendeissä vahvasti sekä printeissä että materiaaleissa. Teema vaikuttaa vaatetukseen myös eettisellä tasolla: orgaanisuuden ihanteen vaaliminen on tulevana keväänä entistä enemmän pinnalla.

Kukkivan viidakon vastapainona ensi keväänä on trendikästä pukeutua myös Afrikan mantereen innoittamaan lookiin. rosoinen ja eksoottinen aavikko- ja safaritunnelmaa yhdistelevä tyyli tulee olemaan look, jota moni trendejä seuraava havittelee.

– Vaatteissa on erilaisia värjäyksiä, koristeellisimmillaan näkyy helmikoristeluja ja hapsutuksia. Printeissä nähdään leopardi- ja matelijannahkakuoseja sekä sulkia ja höyheniä, Muotikaupan Liitosta kerrotaan.

Etnisestä kulttuurista ja luonnosta tänä keväänä innoituksen saaneiden trendien lisäksi myös armeijatyyli nostaa jälleen päätään kevään ykköstrendinä. Toisin kuin ehkä olettaa saattaisi, trendikkäimpiä eivät kuitenkaan ole niinkään tutusta kuosista tehdyt vaatteet, vaan vaatteet, joiden malli muistuttaa armeijatyylistä.

– Armeijatyylin vaikutteet näkyvät vaatteiden muodoissa, Muotikaupan Liitosta tiedetään kertoa.

Lähde: Muotikaupan Liitto ry, Meri Karppanen

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja