Suhdehuhut vahvistuivat: F1-legendan tytär julkaisi hempeitä lomakuvia formulakuski Max Verstappenin kanssa

Malli Kelly Piquet, 32, julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joista voi tulkita hänen seurustelevan F1-tähti Max Verstappenin, 23, kanssa.

Myös MTV Uutiset kertoi loppuvuodesta huhuista, joiden mukaan Red Bullin formulatähti Max Verstappen seurustelisi nykyään valokuvamalli Kelly Piquet’n kanssa. 

Spekulaatiot saivat tuulta purjeisiinsa, kun Verstappen kävi kommentoimassa Piquet’n kuvaa Instagramissa. Loppuvuodesta kaksikko oli ikuistettu yhdessä lomatunnelmissa.

Tällä viikolla Piquet’n voi tulkita vahvistaneen huhujen olevan totta, sillä hän julkaisi Instagram-tilillään kaksi yhteiskuvaa formulatähden kanssa. Ensimmäisessä otoksessa kaksikko poseeraa lähekkäin hiekkarannalle ja hymyilee kameralle, kun taas toisessa on meneillään leikkimielinen painimatsi hiekalla.

– Näin se alkoi ja näin se sujuu, malli kirjoitti kuvatekstissä kujeilevan emojien kera.  

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Brasilialainen Piquet on F1:n kolminkertaisen maailmanmestarin Nelson Piquet’n tytär. Kelly Piquet’n veli, entinen F1-kuski Nelson Piquet junior, löi lisää vettä myllyyn suhdehuhuihin liittyen julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa Verstappen poseeraa Piquet’n perheen kanssa lomatunnelmissa rannalla.  Yhdessä kyseisistä valokuvista alankomaalaistähti esiintyi paidatta läheisissä tunnelmissa Kelly Piquet'n kanssa.

Kelly Piquet on seurustellut aiemmin viime kaudella AlphaTaur-tallissa ajaneen venäläiskuskin Daniil Kvjatin kanssa. Pariskunnalla on yhteinen, kesällä 2019 syntynyt tytär. Piquet oli kuitenkin aiemmin poistanut Instagram-tililtään kaikki kuvat, joissa hän poseerasi lapsensa isän kanssa.

Kvjatkin kannalta tilanteesta tekee entistä kiusallisemman se, että hän joutui aikanaan väistymään Red Bull -tallista juuri Verstappenin tieltä kaudella 2016.

Lue myös:

    Uusimmat