Kuumat Max Verstappen -huhut yltyvät: supertähti huomiota herättävissä kuvissa, sopassa taustalla venäläiskuski

Liikkeellä on ollut viime aikoina huhuja, joiden mukaan Red Bullin F1-supertähti Max Verstappen seurustelisi nykyään valokuvamalli Kelly Piquet’n kanssa. Tuoreet otokset eivät näitä puheita ainakaan vähennä.

Brasilialainen Kelly Piquet on F1:n kolminkertaisen maailmanmestarin Nelson Piquet’n tytär. Kelly Piquet’n veli, entinen F1-kuski Nelson Piquet junior julkaisi tuoreeltaan sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa Verstappen poseeraa Piquet’n perheen kanssa lomatunnelmissa rannalla. Yhdessä otoksessa alankomaalaistähti esiintyy paidatta läheisissä tunnelmissa Kelly Piquet'n kanssa.

Huhut Verstappenin ja Piquet’n romanssista roihahtivat aiemmin, kun alankomaalainen kommentoi Piquet’n Instagram-julkaisua.

– Tummempi kuin valtameri, syvempi kuin meri, sinulla on kaikki, sinulla on mitä tarvitsen, Piquet kirjoitti, ja Verstappen vastasi nopeasti:

– Yhdessä voimme kohdata haasteet, jotka ovat syviä kuin meri ja korkeita kuin taivas, Verstappen runoili vastauksessaan.

Verstappen ja Piquet eivät ole julkisesti vahvistaneet seurustelusuhdetta.

Piquet oli vielä aiemmin yhdessä venäläiskuski Daniil Kvjatin kanssa. AlphaTaurilla vielä viime kauden ajaneella Kvjatilla on lisäksi Piquet’n kanssa yhteinen kesällä 2019 syntynyt tytär.

Piquet poisti aiemmin Instagramista lähes kaikki yhteiskuvansa, joissa hän oli Kvjatin kanssa.

Sopasta tekee entistä mausteikkaamman, että Kvjat joutui aikanaan väistymään Red Bull -tallista Verstappenin tieltä kesken kauden 2016.

Lue myös:

    Uusimmat