Mainos

Suhde Dannyyn toi Erikalle vihapostiryöpyn – ”Se on ala-arvoista tekstiä”

Tangokuningatar Erika Vikman sai osansa vihapuheesta ja someraivosta hänen ja viihdelegenda Dannyn suhteen tultua julki.

– Tiesin alusta asti, että ensimmäinen ajatus, joka ihmisille tulee, on, että nyt nuori nainen tulee ja putsaa Dannyn tai haluaa vain julkisuutta, Erika Vikman kertoi Hyvää Elämää -lähetyksessä hänen ja Dannyn suhteen julkitulosta.

–  Totta kai se tuntui pahalta, koska kyse on kuitenkin kahdesta ihmisestä, joilla oikeasti kemiat pelaavat hyvin yhteen. Me viihdymme keskenämme. Sellainen ajatus, että häntä joku hyväksikäyttäisi, ei edes olisi mahdollista. Danny on niin viisas ihminen, että pystyy lukemaan aika pitkälle ihmisten tarkoitusperät, Erika lisäsi.

Suhde on kirvoittanut ikävää palautetta Erikan omilla fanisivuillakin.

– Viisi-kuusikymppisiltä ihmisiltä tuli aika rumaakin tekstiä. Sellaista, että olet aivan väärä tangokuningatar ja että voittoni olisi ollut jotenkin junailtu homma. Jotkut sekoittivat asian niin, että Danny olisi ollut tuomarina, vaikka se oli vuosi ennen voittoani.

Vihakirjeitäkin on lähetetty.

– Eräs Dannya fanittava nainen haukkui kahden aanelosen verran, kuinka minulla on liikaa finnejä ja hyppyrinenä. Se meni ehkä jo komiikan puolelle.

Haukkumaviesteissä on menty jopa suhteen intiimiin puoleen.

– Se on sellaista suurta ihmettelyä, että miten kahden noin eri ikäisen ja eri elämänvaiheissa olevan suhde voi toimia. Ihmetellään myös sitä puolta. En ala tässä erottelemaan niitä sanoja, se on ala-arvoista tekstiä.

– Totta kai on tullut jopa syyllisyydentunteita, että olenko minä tehnyt jotain väärin, kun tämä menee jotenkin niin tunteisiin ihmisillä. Ketä ne vihaavat: vihaavatko ne Dannya, minua, tätä ikäeroa vai omaa elämäänsä? En ole saanut kiinni siitä.

Yleisiltä keskustelupalstoilta Erika on käynyt lukemassa itseään koskevia juttuja vain kerran, jo ennen suhteen julkituloa.

– Kun sain henkisesti turpaan, niin ei sitä toista kertaa käy ottamassa, Erika naurahtaa.

Miten Danny ja Erika päätyivät yhteen? Miten Erika suhtautuu parin ikäeroon? Onko heillä yhteisiä tulevaisuudensuunnitelmia? Katso video ylhäältä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja