Mainos

Nina Mikkonen muistelee kohusuhteen alkua – ”Kadulla päälle syljettiin, että s**tanan huora”

Nina Mikkonen kertasi Hyvää Elämää -lähetyksessä hänen ja pari kuukautta sitten menehtyneen Timo T.A. Mikkosen rakkaustarinaa. Suhteen alussa ei vältytty loanheitolta, koska Timo T.A. oli vielä tahollaan naimisissa.

Nina Mikkonen ja Timo T.A. Mikkonen tapasivat aikoinaan Telvis-gaalassa. Timo T.A. esitti noihin aikoihin missien kampaajana toimineelle Ninalle toiveen, että saisi tältä näkökulmia työn alla olevaan, missejä käsittelevään kirjaansa.

– Tapasimme kirjan tiimoilta ja yhtäkkiä huomasimme, että me kahvilassa kera leivosten syötiin toisiamme (silmillä). Ihastuin Timon älyyn ja siihen, että hän oli ihan mielettömän innostunut ihminen asiasta kuin asiasta, Nina kertoi lähetyksessä.

Parin rakkaustarina herätti ihmisissä myös raivoa, sillä Timo T.A. oli naimisissa.

– Se tuntui ihan hirveältä. Miltä nyt tuollainen tuntuu, kun kävelet kadulla ja sinun päälle syljetään, että saatanan huora.

Nina huomasi, että esimerkiksi hänen kampaamoonsa alkoi tulla asiakkaita vain nähdäkseen mediapersoonan uuden rakkaan.

– Muistan tilanteen, että oli joku lehti, jossa oli kolmannen osapuolen haastattelu. Rouvashenkilö lukee sitä lehteä ja katsoo aina välillä sieltä peilistä minun reaktiota, että näenkö minä, että nyt hän lukee tätä. Samalla hän mittaili minua päästä varpaisiin.

– Totta kai se sattui, mutta jotenkin enemmänkin surin tätä ihmistä. Minulle tuli sellainen tunne, että voi, tästäkö sinä saat tyydytyksen. Kun ihmiset eivät kuitenkaan tiedä mitään, eihän siellä lehtien sivuilla koko totuus ole.

Nina myönsi, että hänelläkin oli omat epäilyksensä tilanteesta.

– En usko, että kukaan ehdoin tahdoin haluaa mennä jotenkin väliin. Mutta koen asiat kuitenkin niin, että rakkaus ei kysy lupaa ja ehjää ei voi rikkoa – menemättä sen syvemmälle. Ja rakkauttani en pyydä anteeksi. Tietysti on hirveän ikävää, jos se on loukannut jotain. En haluaisi, että niin on, mutta aina ei kaikkea saa. Ja minä olen ihan mielettömän kiitollinen siitä, että olen saanut kokea tällaisen rakkauden.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.