Suhde Camillaan on muuttanut prinssi Charlesia – enimmäkseen positiivisesti

Näin sujuu sääennuste prinssi Charlesilta 0:27

Kuninkaallisesta lähipiiristä kerrotaan Camilla Parker Bowlesin muuttaneen prinssi Charlesia. Muutos on kuitenkin ollut ennen kaikkea positiivinen.

VIDEO: Prinssi Charles kertoo sääennusteen

Walesin prinssi Charlesin ja hänen toisen vaimonsa Camilla Parker Bowlesin liitto on vuosia ollut suurennuslasin alla. Nyt esiin tulleiden tietojen valossa Camilla on kuitenkin vaikuttanut Charlesiin pääosin positiivisella tavalla.

Lähteet paljastavat prinssi Charlesin olevan nykyään ”huomattavasti helpompi ja onnellisempi”, kun Camilla on hänen kanssaan. Camilla on muuttanut Charlesia hyvin paljon ja että muutoksen on jokainen pannut merkille.

– Hän on nykyään paljon rennompi kuin ennen. He vitsailevat ja nauravat usein – he ovat selvästi kiintyneitä toisiinsa ja jakavat saman huumorintajun, lähde kertoo.

Valokuvaaja Alexi Lubomirski, joka otti myös prinssi Harryn ja hänen vaimonsa Meghan Marklenkihlajais- ja vihkikuvat on kiinnittänyt huomionsa Charlesin ja Camillan väliseen kemiaan.

– Heidän silmänsä kipinöivät, kun he katsovat toisiaan. Minulle tuli tunne, että kuvaisin nuorta, vastarakastunutta paria, Lubomirski kertoo.

Vei aikansa, ennen kuin Camilla hyväksyttiin osaksi kuninkaallista perhettä, ja varsinkin kuningatar Elisabetin oli vaikea hyväksyä poikansa toista vaimoa. Camilla oli alussa vaikeassa asemassa, sillä häntä pidettiin vain prinssin rakastajattarena sekä syypäänä Charlesin ja hänen ensimmäisen vaimonsa, prinsessa Dianan eroon.

Lue myös:

    Uusimmat