Harvinainen ulostulo – palatsi kiistää huhut prinssi Charlesin ja hänen lastensa kylmistä väleistä

Näin sujuu sääennuste prinssi Charlesilta 0:27

Tänä vuonna julkaistun artikkelin mukaan prinssi Charles ei tule toimeen lastensa kanssa.

VIDEO: Prinssi Charles ennustaa sään

Clarence House julkaisi harvinaisen tiedotteen, jossa kielletään Daily Beast -verkkosivulla tänä vuonna julkaistussa artikkelissa esitetyt väitteet prinssi Charlesin ja hänen lapsiensa, prinssi Williamin ja prinssi Harryn kylmistä väleistä. Tiedotteen mukaan artikkeli on täydellistä fiktiota. 

Tiedote on sinällään harvinainen, sillä yleensä kuninkaallinen perhe pitäytyy yksityisasioitansa koskevien huhujen ja väitteiden kommentoimisesta. 

Artikkelin mukaan Charles ja hänen poikansa näkevät toisiaan erittäin harvoin edustustilaisuuksien ulkopuolella.

– He ovat hyvin erilaisia ihmisiä eivätkä vaan tule toimeen. Se on niin yksinkertaista, anonyymi lähde kertoi artikkelin kirjoittajalle Tom Sykesille.

Artikkelin mukaan Charles myös vihaa tapaa, jolla hänen poikansa puhuvat avoimesti tunteistaan kampanjassaan, jolla pyritään hävittämään mielisairauksiin liittyvät stigmat. 

Lisäksi artikkelissa esitetään, ettei Charlesia miellytä se, että nuoremmat kuninkaalliset harrastavat rennompaa kanssakäymistä palatsin henkilökunnan kanssa. Artikkelin mukaan Charles on myös kateellinen poikiensa suosiosta. 

– Kaksi kolmasosaa briteistä ottaisi mieluummin Williamin ja Catherinen kuninkaaksi ja kuningattareksi kuin Charlesin ja Camillan, jotka ovat aina aiheuttaneet jännitettä kahden leirin välillä, kirjailija Christopher Andersen kommentoi artikkelissa.

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Charlesin ja hänen lastensa äidin prinsessa Dianan avioero ja siitä seurannut mediataistelu olisi ollut raskasta Williamille ja Harrylle. Puhumattakaan heidän äitinsä kuolemasta. 

Voisi kuvitella, että nämä lapsuuden traumat olisivat vaikuttanut prinssien ja heidän isänsä väliseen suhteeseen, mutta William ja Harry eivät ole koskaan kritisoineet Charlesia medialle. Harry esimerkiksi sen sijaan on ylistänyt isäänsä ja äitipuoltaan Camillaa. 

Tänä vuonna ilmestyneessä kirjassa Harry kumosi huhut, joiden mukaan Camillalla olisi viileät välit puolisonsa lapsiin.

– Rehellisesti, hän on aina ollut erittäin läheinen minun ja Williamin kanssa. Hän ei ole ilkeä äitipuoli. Katso asemaa, johon hänen täytyy astua. Älkää olko pahoillanne minun ja Williamin puolesta, olkaa pahoillanne hänen puolestaan, Harry puhui Camillasta kirjassa.

– Hän on mahtava nainen ja hän tekee isämme todella, todella onnelliseksi, mikä on kaikista tärkeintä. William ja minä rakastamme häntä äärimmäisen paljon.

Charles on tukenut kuluneen vuoden aikana erittäin paljon poikaansa Harrya ja tämän tuoretta puolisoa herttuatar Meghania. Charles saattoi herttuattaren alttarille pariskunnan häissä, kun tämän isä Thomas Markle ei pystynytkään osallistumaan seremoniaan. Lisäksi Charles yritti parhaansa mukaan sisällyttää Meghanin äidin Doria Raglandin sekä häiden järjestelyihin että itse juhlapäivään.

Lähde: Town&Country

Lue myös:

    Uusimmat