Mainos

Subaru ahtoi uutuuteensa 19 mukitelinettä – auton tärkeintä markkina-aluetta ei ole vaikea arvata

0:34

Amerikassa kaikki on suurempaa, sanotaan. Siltikin toisinaan herää kysymys, voiko mukavuudentavoittelussa mennä liian pitkälle.

Pääkuvan video

Uudessa Lada Nivassa uskomaton lisävaruste

Vaikka Subaru onkin japanilainen autonvalmistaja, pyyhkii sillä mainiosti myös Yhdysvalloissa. Se on vuosien aikana oppinut vetoamaan amerikkalaisiin asiakkaisiin tavalla, johon kaikki eivät pysty. Viimeisimpänä osoituksena on USA:n markkinoille suunnattu Ascent.

Subaru Ascent on järkälemäinen, jopa kahdeksanpaikkaisena saatava katumaasturi. Eli USA:n mittakaavassa tavallinen perheauto. Los Angelesin autonäyttelyssä marraskuussa esitelty Ascent saapuu rapakontakaisille markkinoille kesän aikana.

Yhdysvaltalaiset automediat ovat hiljattain päässeet tutustumaan autoon – ja sen kaikkiin yhdeksääntoista muki- ja pullotelineeseen. Kyllä, luit oikein. Kahdeksalle hengelle suunnitellussa autossa on 2,375 mukitelinettä matkustajaa kohden. Ja normaaleissa olosuhteissa huomattavasti enemmän, sillä ei tässäkään autossa ole kaikki penkit aina varattuina.

Mikä on telineistä parhain?

Jalopnik testasi Ascentin kaikki 19 juomapidikettä hervottomalla, 1,5-litraa virvoitusjuomaa vetävällä Double Gulp -mukilla, mutta havaitsivat surukseen, että osa telineistä on suunniteltu tavallisemman kokoisille juoma-astioille.

Eniten kehuja Jalopnik antoi keskikonsolin takaosassa oleville mukitelineille, jotka Ascentin seitsenpaikkaisessa versiossa kelpaisivat "vaikka kuninkaille". Mikäli keskirivin ottaa kolmen istuttavana, ei valtaisaa kannua saa sopimaan keskikonsolin takaa silloin löytyvään pienempään telineeseen.

Kaikkein vähiten riemunkiljahduksia aiheutti seitsenpaikkaisen version keskirivin keskipaikan selkänojasta esiinkääntyvän käsinojan mukitelineet. Ne kelpaavat lähinnä juomatölkeille.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja