Mainos

Stubb yhdistäisi porvaripuolueet

Keskustaoikeistolainen yhteistyö kiinnostaa mielipidemittauksen mukaan tällä hetkellä enemmän kokoomuslaisia kuin keskustalaisia.

Kokoomuksen euroedustaja Alexander Stubb haluaisi yhdistää kokoomuksen ja keskustan.

Stubb sanoo sanomalehti Keskisuomalaisessa, että Suomen yhteiskunnallinen kehitys johtaa joka tapauksessa porvarikentän yhdistymiseen.

Yhdistyminen on kuitenkin Stubbin mukaan pidemmän ajan tavoite. Lyhyellä aikavälillä hän pitää tärkeänä kokoomuksen ja keskustan yhteistyön tiivistämistä.

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen tyrmää ajatuksen yhdistymisestä. Korhosen mielestä kokoomuksen ja keskustan näkemyksissä on selviä eroja esimerkiksi aluepolitiikassa.

Stubbin mukaan käytännön esimerkkejä keskustan ja kokoomuksen yhtenäisestä ajattelusta ovat työreformi, globalisaatioraportti ja vapaan markkinatalouden kannattaminen.

Keskustaoikeistolainen yhteistyö kiinnostaa mielipidemittauksen mukaan tällä hetkellä enemmän kokoomuslaisia kuin keskustalaisia. MTV3:n teettämän mielipidemittauksen mukaan molempien puolueiden kansanedustajaehdokkaiden niukka enemmistö kannattaa porvarihallituksen muodostamista vaalien jälkeen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.