Mainos

Stubb: Uuden puoluesihteerin nimi ei ole vielä tiedossa

Kokoomuksen on tärkeää valita puoluesihteeri, joka on sitoutunut puolueeseen ja kiertää kenttää, kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb (kok.) sanoo.

Hänen mukaansa uuden puoluesihteerin nimeä ei ole vielä lyöty lukkoon.

– Lopullisen valinnan puoluesihteeristä tekee puoluevaltuusto. Puolueen johto toki ohjaa valintaa, Stubb sanoo.

– Tärkeää on valita puoluesihteeri, joka on sataprosenttisen sitoutunut kokoomukseen, laittaa kroppaa likoon ja kiertää kenttää.

Kokoomuksen puoluevaltuusto kokoontuu tekemään päätöksen 13. helmikuuta. Stubb ei halunnut kertoa, julkaiseeko oman ehdokkaansa nimen ennen puoluevaltuuston kokousta. Kokoomuksen puoluehallitus pohtii valintaa maanantaina, mutta silloin ehdokasta tai ehdokkaita ei vielä julkisteta.

Puoluesihteerinä reilun vuoden työskennellyt Minna Arve siirtyy Turun kauppakamarin toimitusjohtajaksi. Stubbin mukaan Arven perhesyyt olivat suurin syy vaihdokseen. Stubb kertoo saaneensa tiedon Arven lähdöstä alkuvuodesta.

– Minna auttoi kokoomuksen sillan yli, ja saimme kohtuullisen tuloksen vaaleissa. Elämä tulee Minnalle olemaan helpompaa Turussa, Tammisaaressa vieraillut Stubb arvioi. 

Arve oli puolueen tuoreen puheenjohtajan Stubbin valinta puoluesihteeriksi toissa syksynä. Arve sanoi perjantaina, että Stubb tuki häntä koko ajan.

Uudella puoluesihteerillä on edessään isoja hankkeita, kuten kesän puoluekokous ja ensi vuoden kuntavaalit. Puoluekokouksessa äänestetään myös puolueen puheenjohtajasta.   

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.