Mainos

Stubb: Ei yksittäistä suosikkia uudeksi puoluesihteeriksi

1:42

Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb kertoo, että vaihtoehtoja uudeksi puoluesihteeriksi on tällä hetkellä monia.

Stubbin mukaan hänellä ei ole yksittäistä suosikkia Minna Arven korvaajaksi. Hän kuvailee, että uuden puoluesihteerin on oltava muun muassa täysin sitoutunut kokoomukseen, valmis laittamaan ”kroppaa likoon” ja kiertämään kenttää.

Kokoomuksen puoluehallitus keskustelee maanantaina uuden puoluesihteerin valintaprosessista, mutta mahdollisia nimijulkistuksia ei tuolloin vielä odoteta.

Kokoomuksessa puoluesihteerin valitsee perinteisesti käytännössä puheenjohtaja, mutta virallisen päätöksen tekee puoluevaltuusto 13. päivä ensi kuuta.

Arve sai vaisut arviot onnistumisestaan puoluesihteerinä MTV Uutisten kyselyssä joulukuussa.

– En usko, että tällaiset arviot vaikuttaa. Ei kannata aliarvioida kokoomuksen kentän yhtenäisyyttä, me tuemme puolueen puheenjohtajaa ja puoluesihteeriä, kommentoi Stubb.

Stubb kertoi, että hänen ja Arveen suhteet olivat hyvät, ja Arveen lähtöön vaikuttivat eniten perhesyyt. Arve asuu perheineen Turussa, ja puoluesihteerin työ vaati jatkuvaa matkustamista Helsinkiin.

Puoluesihteerinä vain runsaan vuoden työskennellyt Minna Arve siirtyy Turun kauppakamarin toimitusjohtajaksi ensi kuun puolivälissä. Stubb kertoo saaneensa tiedon Arven lähdöstä alkuvuodesta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.