Mainos

Stubb närkästyi poissaoloista huomauttavasta uutisjutusta: Julkaisi kärkevän selvennyksen

Alexander Stubb on ollut poikkeuksellisen paljon poissa eduskunnan täysistunnoista tänä syksynä kertoo Uusi Suomi. Stubb itse hämmentyi uutisesta: hän kirjoitti poissaolojensa syynä olevan kansainväliset työtehtävät.

Uusi Suomi uutisoi eilen, että entinen valtiovarainministeri Alexander Stubb on ollut eduskunnan täysistunnoista silmiinpistävän paljon poissa sen jälkeen, kun kokoomuksen puheenjohtajaksi hänen tilalleen valittiin Petteri Orpo.

Julkaisun mukaan poissaolot on merkitty tilastoihin "muiksi poissaoloiksi." Jutussa huomautetaan myös, että Stubb on tviittiensä perusteella matkustellut paljon viime aikoina.

Stubb vastasi uutiseen omalla Facebook-sivullaan. Hän sanoi, että poissaolot ovat johtuneet hänen työstään kansainvälisillä foorumeilla. Hän kertoo matkustaneensa esimerkiksi Lontoossa, Haagissa, Varsovassa ja Hong Kongissa.

– Lontoossa tapasin mm. Brexitistä vastaavia ministereitä ja virkamiehiä, sekä entiset kollegani David Cameronin, George Osbournen ja Tony Blairin. Tavoitteena saada parempi kuva Brexit-tilanteesta, Stubb selventää.

– Annoin haastattelut mm. BBC:lle, Bloombergille, Sky Newsille, Financial Timesille ja New York Timesille. Pidin myös puheet Centre for European Reformin- ja Association of European Journalist -tilaisuuksissa.

Stubb myös kertoo yrittävänsä parhaansa mukaan löytää tasapainon kansainvälisen työn ja eduskuntatyön välillä.

– Toivottavasti tämä selventää tuota juttua, Stubb kirjoittaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.