Mainos

Stubb murtui lavalla: Lupaan olla parempi aviomies – jatkokuviot auki

6:26

Kokoomuksen puheenjohtajan paikalta syrjäytetty Alexander Stubb miettii vielä jatkosuunnitelmiaan.

Päällisin puolin tyynen rauhallinen Stubb sanoi tukevansa uudeksi puheenjohtajaksi valittua Petteri Orpoa sataprosenttisesti. Stubb liikuttui vain kiittäessään isäänsä ja vaimoaan tuesta.

2:57

Puheenjohtajavaalissa Petteri Orpolle hävinnyt Alexander Stubb näyttäytyi kokousväelle ja medialle hyvänä häviäjänä. Stubb sanoi välttävänsä katkeruutta viimeiseen asti ja lupasi tukea valittua puoluejohtoa ja hallituksen linjaa.

4:50

Jatkosuunnitelmiaan hän ei kuitenkaan halunnut pohtia. Valtiovarainministerin paikka siirtyy nyt joka tapauksessa Orpolle, ja Orpon käsissä ovat myös muut mahdolliset muutokset kokoomuksen ministeriryhmässä.

– Jos antaisitte tässä muuttuneessa tilanteessa minulle vähän aikaa miettiä. En todellakaan vielä ole ehtinyt miettiä mitä seuraavaksi tapahtuu, vastasi Stubb median uteluihin.

– Tunnen juuri nyt ehkä jopa jonkinlaista helpotusta, mutta ehkä myöhemmin tulee mieleen muunkinlaisia mietteitä, pohti Stubb.

Kiittäessään kilpakumppaneitaan ja tukijoitaan Stubb jaksoi viljellä jopa huumoria.

– Annan Petterille kolme neuvoa: kannattaa olla tarkka prosenttilukujen kanssa, on hyvä välttää shortseja ja aina pitää suostua, kun lapsi pyytää tikkatauluksi, lateli Stubb kolme pointtiaan ja sai yleisöltä naurut ja aplodit.

Stubbin ääni murtui vain silloin, kun hän kiittii isäänsä Görania ruotsiksi ja vaimoaan Suzannea englanniksi. Stubb lupasi vaimolleen olla vastaisuudessa parempi aviomies ja parempi isä.

12:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja